תשמעו...

danared

New member
תשמעו...

מצאתי את הפרק בק*** אבל זה יורד כ"כ לאט... גם רציתי להודות לכל מי שעזר ותמך לאורך כל הדרך( אני מרגישה שזכיתי באוסקר
) אז תודה

danared

New member
ניסו לעזור לי עם תוכנות אחרות

לא עם הק*** . פשוט אני ישבתי עליה 24 שעות ביממה. אם יש לך אי סי אני אשלח לך כשזה יוריד את הפרק לגמרי

מוררררר

New member
תודה רבה!!!

האיי סי שלי הוא 159325003... אבל הוא לא ממש מקבל קבצים..לפחות לא נראה לי.. יש לך אם אס אן מסנגר?? אם כן האי מייל שלי הוא [email protected]

netaK

New member
אני מחפשת דרך לעזור לשתיכן...

בתקווה למצוא

coocoola

New member
../images/Emo101.gif

גם אני לא מצאתי שם.. אבל בעזרתן של שתי בנות מופלאות הצלחתילקום בבוקר הבוקר אל תוך הפרק... תפנו אליי במסר.. תכתבו לי איסי ואני אשלח...

zaharc

New member
יש בתוכנות אחרות

אנשים, יש עוד כמה תוכנות (חוץ מקא.ה) להורדות ובהן יש הרבה יותר סיכוי למצוא סרטים וכד. אז אם יש לכם אותם המחשב נסו את השם: Queer.as.Folk.(US).-.4x01.(TV).avi אם לא הצלחתם אז תכתבו לי אני אשלח לכם לינק.

zaharc

New member
יש בתוכנות אחרות

אנשים, יש עוד כמה תוכנות (חוץ מקא.ה) להורדות ובהן יש הרבה יותר סיכוי למצוא סרטים וכד. אז אם יש לכם אותם המחשב נסו את השם: Queer.as.Folk.(US).-.4x01.(TV).avi אם לא הצלחתם אז תכתבו לי אני אשלח לכם לינק.

batchen17

New member
מי שעדיין לא מצאה..

אני יכולה לשלוח לכן דרך המירק.. אם תאן רואות את ההודעה בשעה וחצי הקרובה צרו קשר במסרים..

מצאתי! ../images/Emo6.gif

לאחר 4 ימי חיפוש. אני לא יודעת אם אפשר לכתוב כאן איך הכותרת בק***, אבל תנסו לאחר "הכי גאים שיש" S4 E01 וככה מצאתי ממש עכשיו...

Buba88

New member
אני מצאתי ב..

איי** ... אם מישו לא מוצא אין לי בעיה לשלוח ... האייסי שלי 222228253

למעלה