תשמעו...

אמבר 13

New member
תשובה + שאלה

התשובה היא: בעונה 1, סאשה הציע לחתונה של זאנדרה ולקס להביא אוכל טוב ומשובח. אחרי כמה החלטות, בריי ג´ק לקס ודאל הלכו לחווה שקיוו להביא משם אוכל תמורת סוללות. בחווה שלשם הם הלכו לקס פגש את אליס בפעם הראשונה. שאלה: בעונה1, לפני המסע להר העיט, מדוע אמבר חשבה שבריי בוגד בה עם אבוני? (2 סיבות)

עד כמה שאני זוכרת

לקס אמר לאמבר שבריי אוהב אותה, והוא לא יבגוד בה, ושהגיע הקטע שבו הם צריכים להתנשק וש"הוא צריך להסביר להם הכל" או משהו כזה תקנו אותי אם אני טועה

maayan15

New member
אני סתם מנחשת....

לבן- לקס ג´וניור ולבת- ע"ש אמא של זאנדרה.. לא יודעת איך קוראים לה.... מה הסיכוי שצדקתי?... אפסי?... זה מה שחשבתי....

אני רואה שאין שאלה, אז אני אוסיף

כשאבוני הייתה שבויה אצל ספייק , וחשבה כל הזמן על זה שזוט סגר אותה בחדר. מה הוא נתן לה לאכול?

maayan15

New member
מה אם יש לי תשובה...

אבל אני לא בטוחה שהיא נכונה?...כי אז אני אשאל שאלה ויענו אליה בלי לענות על העיניין עם פורקי...

אמבר 13

New member
סמיילי כנסי לפה דחוף!!!!!!!!!!!!

מממ.....נתקנו באמת??? ואני עשיתי זאת????? לא נראה לי- זו שאלה פשוט קלה! סמיילי (עדי) את מקליטה את כול הפרקים לפחות את זוכרת ותצילי אותנו מזה???? נ.ב לקס ג´וניור זה נכון, ומה השם השני?

תשמעו...

הייתי עכשיו בפורום
ויש שם פינה מאוד נחמדה: זה נקרא שרשור טריוויה, אם אני זוכרת טוב, וזה הולך ככה: מישהו שואל שאלה (והוא אמור לדעת עליה את התשובה) ה-1 שרואה את השאלה ויודע את התשובה עונה עליה, ומוסיף עוד שאלה, וככה זה ממשיך עד שנתקעים, ויש שאלה שאף אחד לא יודע את התשובה. לדעתי צריך לעשות את זה עד לפרקים שהגענו בשידור החוזר , כדי שמי שרואה מהשידור החוזר (כמוני, למשל) יוכל גם להשתתף בזה. מה דעתכם?

NeMy

New member
2 תשובות + שאלה

התשובה לשאלה שלי.. הם רצו להצטרף ללוקוס! סליחה אם לא הבהרתי את עצמי.. התשובה לשלך: חולדה! ובאותו עניין, מה היה שמה של חולדת המרוצים של קיי סי? @נמי

maayan15

New member
קלואי

שאלה... זה קשה.... שאלתם הכל.... למה בריי חשב שפרייד קשור איכשהו לאמבר?... וואי ממש קשה *בשיא הציניות*

NeMy

New member
אולי..

כי הוא ראה שהטבעת שלה אצלו?.. @נ-הלוואי שתהיה שביתה!-מי

אמבר 13

New member
מכיוון שלא היתה שאלה: אני אשאל אותה

כשזאנדרה אמרה ללקס שהיא בהריון ממנו, הם העלו שני שמות של בן ובת. מה היו השמות? (שם אחד לבן, שם אחד לבת)

הם שיחקו ברולטה וקלואי זכתה

כשהם באו להחליף את מטבעות הזחיה עם פורקי, רצו לתת להם תרנגולות או חתולים (אני לא זוכרת) בימקום... אז קיי.סי לקח את פורקי וקלואי זרקה את כל המעבטות לאוויר ואז הם ברחו משם. שאלה: האם האותו רגע קיי.סי חבש כובע או לא?

אמבר 13

New member
זה לא לגמרי נכון...

"הם" לא ברחו משם. קלואי ברחה יחד עם פורקי אבל שבט הקרקס תפס את קייסי, ואז אחרי פרק או שניים שבט הקרקס הגיע לקניון. ובקשר לשאלה שלך אם קייסי חבש כובע או לא: אז הוא חבש. ועכשיו שאלה: מי פייס/ה בין אמבר לבריי בהר העיט? ומה הוא/היא אמר/ה לאמבר שגרם לה לחשוב שבריי לא בוגד בה עם אבוני?

למעלה