תשמעו Midtown

תשמעו Midtown

פשוט תשמעו אותם הם ענקיים! Faulty Foundation Still Trying Find Comfort In Yourself Like a Movie Become What You Hate

ShLuMp

New member
נחמדים?!

להקה פשוט אדירה! כל שיר יותר טוב מהשני באמת תורידו זה לא סתם חרטה

She Blinked Me

New member
יצא לך?

חחח יצא לך לשמוע אותם בMP3 מצחיק איפה אתה חיי בבועה הם בין הלהקות פאנק-רוק הכי טובות שיש עכשיו....

ShLuMp

New member
מה?

מה הבעיה שלך? מה הקשר חיה בבועה? הם אולי אחת הלהקות הכי טובות שיש אבל הם לא כל כך מפורסמים אז היא אמרה שרק יצא לה לשמוע אותם וזהו אני כמעט בטוח שחצי מהפורום הזה בכלל לא שמע עליהם

She Blinked Me

New member
בעיה

זאת הבעיה בארץ אנשים לא מתעניינים במוסיקה מספיק... דבר עם כל אחד שאוהב פאנק בארצות הברית או אירופה ותגיד לו מידטאון יגיד לך בדיוק מה שאמרתי... הבעיה היא שאנשים שומעים מה שטאור רקורדס מחליטים להביא לארץ וזה עלוב.... אם אתם אוהבים מוסיקה תהיו רציניים לגביה....

ShLuMp

New member
טוב

אתה לא ממש צודק אבל אין לי כוח להכנס איתך לויכוח כל מה שהיא אמרה זה שיצא לה לשמוע אותם אז מה הבעיה שלך?!

הוא צודק

אני חושבת בדיוק ככה אנשים בארץ לא מתעניינים מספיק במוסיקה וחוץ מהעובדה שרוב הישראלים שמשתתפים בפורומים אמריקאים/קנדיים מוציאים לישראלים שם רע ומפגינים ידע שטחי לחלוטין במוסיקה שהם שומעים הם גם מפספסים משהו חשוב וכיפי. לדעת מאיפה הגיעו הלהקות שאתה שומע, מי הם ולמה הם כותבים/מנגנים את המוסיקה שלהם כל כך תורם לך כשאתה שומע מוסיקה. זה עוזר להתחבר לשיר ולמילים. גם לשמוע שירים מתקופות שונות של להקה ולראות איך הם מתפתחים עוזר לך להעריך יותר טוב את מה שאתה שומע עכשיו. ואפילו לדעת על הלהקות הקטנות והחדשות שיש עכשיו זה משהו מדהים. תסתכלו לדוגמה על THE USED. הם להקה מדהימה והם קיימים כבר הרבה זמן. אנשים ששמעו עליהם רק עכשיו פספסו בערך חצי שנה של מוסיקה מדהימה שחצי עולם כבר הספיק לשמוע. אנשים בארץ מכירים את השתיים שלוש להקות שהם אוהבים לעומק וזהו וזה ממש חבל

אוקיי..

לא רק יצא לי לשמוע אותם בmp3 אלא גם דיסק לפני כמה חודשים... ולהקה נחמדה..אין מה להגיד. יש עוד הרבה להקות שהפורום הזה לא שמע עליהם, וזה שאני לא שומעת הרבה את הלהקה המסוימת הזאת לא אומר שאני לא שומעת להקות אחרות שפחות אנשים מכירים ואני לא מתענינת וזה לא מצריך אותך להגיד שאני חיה בבועה :) (כי אחרי הכל את לא מכירה אותי). ערב טוב.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
להקה מצויינת

יצא להם השנה דיסק חדש, living is the best revange הם טובים, אך לדעתי הדיסק הראשון שלהם יותר טוב מהשני

ShLuMp

New member
לא יודע

פשוט יש לי הרבה שירים שלהם וכולם טובים אין לי מושג איזה מהחדש ואיזה מהישן אבל כולם טובים לדעתי

ב.ן.נ.ת.ן

New member
זאת דווקא לא בעיה

הולכים ל cdnow.com מחפשים את שם הלהקה, ושם מקבלים רישום של כל הדיסקים שהוציאה הלהקה, ובכל דיסק כתוב את שמות השירים לפי סדר הופעתם להלן

dansh

New member
למה סתם?

ללכת לCDNOW, cdnow זה בשביל לקנות דיסקים, בשביל לברר מידע allmusic הכי טוב...

אין מצב

אין מצב! אמנם שני הדיסקים מצויינים אבל Living Well הוא ללא ספק ברמה אחת מעל. בעיקר מבחינת התיאום במוסיקה והאיכות

ב.ן.נ.ת.ן

New member
אני חולק על דעתך

יותר אהבתי את הסאונד הפחות אולפני שלהם, בלי כל האפקטים על הקולות והגיטרות (סתכל מה עשו לקול של ב like a movie - שדרך אגב, השיר הכי טוב לדעתי בדיסק הזה) אני יותר אוהב סאונד נקי בלי הרבה שטויות וכל מיני מיקסים מוזרים

Midtown זה Midtown וזהו

דבר ראשון אני בת דבר שני אולי במקרה של Like A Movie אני מסכימה ותאמת גם ב Faulty Foundation שהורידו את כל הגיטרה בהתחלה אבל תסתכל על שירים כמו Still Trying ו Find Comfort In Yourself ועוד הרבה בדיסק הזה הוא פשוט דיסק טוב! אני לא אתווכח מה יותר טוב כי זה עניין של דעה וגם שניהם טובים

ב.ן.נ.ת.ן

New member
זה בסדר

אין על מה להתווכח, שנינו מסכימים שזאת להקה טובה יצא לך לראות קליפים שלהם? אפשר לראות את הקליפ ל like a moive פה, ואפשר להוריד בקאזה וחבריה את just rock n´ roll, משעשע לראות איך הם השתנו וגדלו בשנתיים האלו לדעתי הקליפ הישן שלהם יותר טוב, יותר משעשע

למעלה