תשמעו...

מלאכית16

New member
תשמעו...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אנחנו לא בגנון של טובה.. נמאס לי מהמריבות המטופשות האלו. אנחנו לא ילדים בכיתה א', ואנחנו לא נתנהג ככה. אף אחד כאן לא עבד אי פעם בשורותיה של המפלגה הנאצית, ואף אחד גם לא מתכנן. אין פה צדדים, ואין אנשים שאוהבים מישהו אחד ושונאים מישהו אחר..ואם יש- שיעשו זאת על גבי המסרים. אני לא מוכנה שתהרסו שרשורי יומולדת (או כל שירשור אחר..) בגלל מריבות מטופשות. כל מה שקורה פה בזמן האחרון באמת מרגיז אותי, ואני לא מוכנה ששום דבר יהרוס את ההווי והחמימות שנוצרה פה בפורום... לכן החלטתי שבזמן הקרוב אני אנסח תקנון, ובזמן הקרוב גם, אני אחסום ואמחק על ימין ועל שמאל, את כל העולם (בלי הבדלי דת, זגע ומין...) כי אני לא יכולה לראות את המריבות האלו קורעות את הפורום הזה יותר... אז או שתתחילו להתנהג כמו ילדים בוגרים, או שאני אאלץ לעשות דברים שאני לא אוהבת לעשות...

Y n 2 5

New member
אוקיי,

עכשיו אני רואה שדעתי הראשונית שסילקת אותי על רקע נטיותיי המיניות, נכונה. תראי מה את עושה. את משווה ביני לבין החלאה הזו! את יודעת בכלל מה זה תקיפה מילולית על רקע זהות מינית? בת כמה את? הייתי 7 שנים בצבא, מתוכם 3 בסדיר, שאז לא יכולתי לעזוב אם היה בא לי ועברתי התעללות מילולית בלתי פוסקת, בזמן שאת סידרת את אוסף בובות הברבי שלך לכל תשואות הורייך! ואני רוצה להגיד לך שאני לא נתתי את חיי למען המדינה הזאת, כדי שאכנס לפורום באינטרנט ואקבל "מחמאות" כאלה ממשתמטים אוכלי חינם כמו האידיוט הזה שאת משווה אותי אליו עכשיו, (והודעותיו עדיין כאן אם בא לך להציץ בהן). את בתור מנהלת פורום צריכה שבפורום שלך לא יהיו גילויי גזענות מכל סוג שהוא, (וזה הרבה יותר חשוב מאיזה ספוילר לא מסומן, מטופש שממילא כולם ידעו עליו), ואם יש כזה לסלק את מי שכתב זאת או לפחות לגעור בו בצורה שאינה משתמעת לשני פנים. עשית זאת? ממש לא. בחרת לתת הודעות פופוליסטיות! כל הכבוד לך!

Thestral

New member
oO../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

היא לא כיוונה את ההודעה לאף אחד או הזכירה מין/מגדר/מיעוט כלשהו. נהפוכו זה אתה שכל-כך אוהב להיות הקורבן והצומי שכל פעם שפונים אליך אפילו לשאול אותך מה נשמע אתה מייד מסלף את הדברים וקובע שזה בגלל שאתה הומו. אם היית טורח לבדוק היית יכול לדעת למשל שלי יש כמה חברים/רות הומולסבים פה ושם ואין לי בעיה עם המגזר [איתך, אבל לא עם המגזר] חשבת אולי פעם לרגע שאנשים לא שונאים אותך בגלל שאתה הומו אלא בגלל שאתה ילדותי ובגלל שאתה הופך את עצמך לקורבן מכל מילה פשוטה שכבר לא רוצים לדבר איתך? אני אישית אשמח אם תוכל לצטט לי מההודעה של המנהלת פה למעלה מה היה על רקע נטיותייך המיניות...

Thestral

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

ועכשיו כשחזרתי מעיר הנוער ויש לי זמן אני אברר עם הילה איך ממשיכים מכאן. כי לא יכול להמשך מה שקורה פה בשבוע האחרון

מלאכית16

New member
נו אז מה...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

ואם היא תקפוץ מהגג, אז גם את תקפצי

מלאכית16

New member
לא נראה לי..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

|חומה| אולי אני אקח אותך איתי...

Zeitonie

New member
טוב שאנחנו לא רבים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

Thestral

New member
אם מישהו לוקח משהו,../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

זה אני! |כותל|

למעלה