תשמעו תשמעו .......

אוסה

New member
תשמעו תשמעו .......

תשמעו לדעתי צריך לפתוח פורוס """""""""גיסתי היקרה ......"""""""""" בקיצור קצת על גיסתי היקרה ...... לגיסתי היקרה יש שאלות קבועות - רק שתבינו את הרקע , היא יושבת לא מוציאה הגה מהפה אבל כשהיא שומעת שקניתי משהו זה הולך ככה : "איפה קנית.."????????????? "כמה עלה "??????????????? "איך שילמת"??????????? והעיניין הוא שאם היא צריכה או לא צריכה את מה שקניתי .....היא רצה לקנות בדיוק באותו מקום (זונה !!!! אחרי שאני עשיתי סקר שווקים !!!!) בקיצור דייייייייייייייייי נמאס לי !!!!!! התחלתי להחביא ממנה הכל !!!! אבל תאמינו לי יש לה את המקורות שלה , היא מצליחה לדעת עליי הכל!!!!!!!! למשל היא קנתה רהיטים לפני חודש "עור תעשיתי", עכשיו כששמעה שקניתי רהיטי עור , שאלה את שלושת השאלות - היחידות שיודעת לשאול , ו......יפה ניחשתם נכון רצה לקנות אותם רהיטים , באותו המקום , אותו צבע !!!!! אני לא נכנסת אליהם הביתה , א. היא לא מזמינה , ב. למה לי? הרי זה כאילו אניי בבית שלי , הכל תואם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני מתה ממנה , אין לי כבר כח לזה מה לעשות ???????????????????? תעזרו לי !!!!!!!

מה היא עשתה עם הרהיטים שקנתה

לפני חודש? מה בעלך אומר על זה? לדעתי, תשתדלי להיפגש איתה, כמה שפחות. וכשהיא שואלת את השאלות הרגילות שלה, פשוט תמציאי דברים...

אוסה

New member
אז בזמן האחרון

אני משתדלת שלא להתייחס לשאלות שלה , היא שמה לב וזה לא מעניין אותי כ"כ . אחרי ששמעתי שקנתה רהיטים , שחררתי מידע שאני קניתי כבר עור הרי לא עלה בדעתי שהיא תחליף אותם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל אופן אין לי מושג מה עשתה עם הרהיטים שתחנק איתם ! בעלי נגעל ממנה !!!!!!!!!!!!1

נויה! הרגת אותי ../images/Emo6.gif

זו אחות של גיסה מצד הדודה פלורנית הכוכבית הפראנסאווית מצרפת... אחחחח! אני חולה על הגיסות שלי
(לשעבר)

sovlanit

New member
אוסה,

הכל נמצא בעיני המתבונן... למה את כועסת??? הרי את המקור והיא החיקוי [העלוב/הזול/ה...] אז,אם היא "קוף אחרי בנאדם" בטוח שיש לך טעם מ ע ו ל ה ואת אישה שיודעת למצוא את מה שאת רוצה במחירי מציאה ממש. איך גורמים לה להפסיק??? מגיעים לחנות יוקרתית במיוחד, מבררים עלות של מוצר כלשהו [נניח טבעת יהלום] מבררים אם יש כזה מזוייף קונים את המזוייף ורצים לספר לחבר'ה שזה המקור +מחירים וכו' בקיצור מוסרים תשובות לשאלון שלה... וככה,הילדה נשארת עם הלשון בחוץ... אל דאגה, אין אדם נפטר מן העולם וחצי תאוותו בידו. איך זה???

אחחח, אוסה ../images/Emo140.gif

אני הייתי שולחת לה מסר בתפוז... שם למטה במסרים יש אפשרות לבחור בין גלולה אדומה לגלולה כחולה

חמותך

New member
עכשיו את מבינה ../images/Emo184.gif

למה אני לא סובלת את כלתי
כל הזמן מתחכמת זאתי
אומרים לה לבחור
. מאוד פשוט. כחול או אדום. אין עוד אפשרות. רק או כחול או אדום. ככה -
וישר היא באה עם המקוריות שלה
יעני, שופוני איזה חכמה אני
"אפשר לבחור ירוקה?"
לא
אין ירוקה
רק אדום או כחול
מה היא רוצה זאתי? ארטיק רמזור?
לא חשוב, כפרות. לא משנה. העיקר הבן שלי חושב שהיא חכמה

sovlanit

New member
שעה

שעה אני מחפשת ארטיק רמזור... נאלצת להסתפק בגלולה שהצעת. מקווה שזו לא גלולה מרה............ ויופי שנזכרת להגיד לי שאת לא סובלת אותי. למה על דפי הפורום,למה? למדת מריקי לייק??? אשאר כלתך האוהבת למרות הכל

למעלה