תשמעו קצת עליי

אוסה

New member
תשמעו קצת עליי

טוב אז ככה , אכן החמה הפולניה שלי היא יחסית בסדר , אבלללללללללללל שמתי לב שבחודשים האחרונים בעלי "שומר" עליי יותר מדי , לא הבנתי מה נהייה???!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור אחרי תקופה קצרה מאוד הבנתי מה קרה וזה ככה: החמה הפולניה שלי החליטה שאני פורחת , שגבריפם מסתכלים עליי, והיא נימקה זאת "גברים מסתכלים עליי במבט סקסי , מבט של רוצים לשכב איתה!!!!!" עכשיו למי היא אומרת זאת לבעלי , ההוא נגנב , מתחיל לפחד ואפילו לפקפק... בכל אופן היא עשתה לו שטיפת מח בעיניין , ולא רק זה כיא טוענת שילד בן 4 אוהב להרגיש אותי כי ...הסקס נשפך ממני !!!!!!!!!!!!!!! נו האם זה הגיוני? בכל אופן אני בת 28 והיא החליטה - החלטה פולנית .....שאני בגיל ההתבגרות ...נו אני אמא לשניים בגיל ההתבגרות???????????? מה נהייה ? מה קרה? אז מה אם אני מאוהבת ...בעצמי , זה אומר שאני בגילך ההתבגרות ? בכל אופן היא גם החליטה שאני בוגדת בבעלי , בארוחות שייש היתה דנה בזה בפורום המשפחתי , ואני הייתי משתפת פעולה - בהתחלה , אחרי שראיתי כמה היא מתכוונת לכל מילה הפסקתי עם המשחק הזה , נמוגתי , התפוגגתי ...... ועוד באתי לבעלי ביציאה , אם אמא שלך בטוחה שאני בוגדת ...לפחות אני אבגוד יהנה ושתחשוב ..... טוב יאלה אני פורשת לפולני שלי , אותו אני באמת אוהבת ...... על חלק ממנו - .......הייתי מוותרת .....נו טוב התחתנתי גם איתה ... ביי ביי ושבוע טוב

Night Light

New member
יקירתי, על זה אומרים

ימותו הקנאים. תהני מעצמך, תחגגי את עצמך. את בת 28 רק פעם אחת.

sovlanit

New member
NIGHT LIGHT ואוסה ../images/Emo24.gif

למה שימותו למה???, שישתו מים המלח... ושיסבלו. ולגבייך,אוסה,יקירה- אני הייתי משתמשת בזה בכל הזדמנות כלומר,הייתי משמיעה לה כמה הבן שלה הרוויח כי מי היתה לוקחת אותו חוץ ממך?אה? הרי זה ברור אפילו לה שאת שווה יותר ... וככה מרפאים הכשת נחש: משתמשים בארס שלו כתרופה... בהצלחה ,יקירה. במקומך הייתי מקבלת את דבריה כמחמאה. והיא?היתה מתפוצצת- ולא רק מקנאה... וברוכה הבאה,ותודה ששיתפת אותנו

למעלה