תשמעו קטע.

Rudess

New member
מזל טוב

ברכות על קניית IMAGES AND WORDS. הדרך הכי טובה להתחיל לשמוע DREAM THEATER היא עם אלבום הפאר הזה, שנחשב לאלבום הפרוג מטאל הכי טוב של שנות ה-90. תהני

emmily plays

New member
תאמינו לי .. תענוג לגור בנהריה

איזה חנות דיסקים.. ואיזה מוכר.. שיודע להמליץ לי על אלבומי הפרוג החביבים עלי ומתמוגג כל פעם מחדש כשאני באה אליו עם שם חדש של משהו שבא לי לשמוע. ועוד הוא אומר לי : כשיהביה לך זמן (i e:never)תבואי לשמוע דיסקים.. נשב אני אשמיע לך כמה מהלהקות והאלבומים שאני אוהב וממליץ.. ולא.. הוא לא מתחיל איתי.. הוא בן 45 ונשוי (חבל.. יש לו פוטנציאל דווקא :)

Yudokolis

New member
אלא מה? (אני נהרייני במקור)

הידעתם? אור בהיר, גיטריסט "אטליז", עבד ב"פיקולו" בנהריה בשנות נעורינו. וג'וני (רדיוהד) גרינווד יושב ב-BK (הפאב הנהרייני עם הגראפיטי של VGG שהוזכר פה לא מזמן) פעם בשנה לפחות. ברצינות! לפעמים הוא אפילו גורר איתו את תום יורק. תחי נהריה! NOT

emmily plays

New member
אכן.. פיקולו

אחלה חנות.. רק שאני כעכואית במקור.. (כן, כן.. עכואית חובבת פרוג, יש חיה כזו) לא ידעתי שהחנות כזו משובחת ולא נכנסתי אליה עד שלפני כמה חודשים קניתי שם מתנה לחבר )שבינתיים נהייה לשעבר.. לא לדאוג.. זה בסדר:)) וגיליתי עולם.. ואגב.. אם אתה יודע על ביקור פתע של תום יורק בבי קיי אתה יכול להרים איזה מייל, משהו:)

zambush

New member
עם כל הכבוד (ויש כבוד) ../images/Emo73.gif

פאר או לא פאר, T.O.T. הרבה יותר טוב. וגם S.D.O.I.T. וגם C.O.S. ו- S.F.A.M.

Fatach

New member
לא יודע...

כי אני ממש אוהב את METROPOLIS,TAKE THE TIME,LEARNING TO LIVE... וגם את PULL ME UNDER..

תודה! גם אני חושבת ככה. בעצם, אתה

הוא זה שהמלצת עליו, אני חושבת... יכול להיות? קראתי המלצות של אנשים שכותבים במטאליסט... ואז שמעתי כל מיני דברים מתוך ההמלצות שם. ניסיתי כבר את Dream Theater עם אלבום אחר לפני זה ולא התלהבתי, אבל Images & Words מצויין.

Rudess

New member
בבקשה

אני מתפקד ככתב לענייני פרוגרסיב מטאל במגזין המטאל הגדול בישראל- מטאליסט (www.metalist.co.il). כל האלבומים של דרים ת'יאטר טובים. הדרך הטובה להתחיל עם הלהקה היא לשמוע את IMAGES AND WORDS הנהדר, וכמובן להמשיך לשמוע את שאר האלבומים: יצירת הפאר SCENES FROM A MEMORY, האלבום הכפול SIX DEGREES OF INNER TURBULENCE, האלבום החדש הנפלא TRAIN OF THOUGHT, האלבום המיוחד FALLING INTO INFINITY, האלבום האדיר A CHANGE OF SEASONS, אלבום החובה AWAKE, וגם האלבום הראשון של הלהקה WHEN DREAM AND DAY UNITE. כמובן שאסור להחמיץ את אלבומי ההופעות LIVE SCENES FROM NEW YORK שיצא גם בגרסת DVD, וגם את ONCE IN A LIVE TIME. המשיכי לעקוב אחרי הסקירות וההמלצות שלי במטאליסט, להקות כמו ANDROMEDA, PAIN OF SALVATION, SYMPHONY X,EVERGREY,SUN CAGED הן להקות מומלצות גם כן, אם אהבת את דרים ת'יאטר. שבוע טוב.

למעלה