תשמעו קטע...

תשמעו קטע...

לפני כ-5 חודשים פגשתי איפשהו ידיד טוב של גרושתי עוד מהימים שהם היו חברים לפני שהכירה אותי, הקיצ'ר הוא אומר לי שבאוגוסט היא מתחתנת. אתמול נכנסתי לאחד מאתרי ההיכרויות בשם בדוי ומה אני מגלה להפתעתי ????, איזה מתחתנת ואיזה נעליים !!!, היא פרסמה שם את עצמה עם תמונות עדכניות, אחת ממש מזוויעה לטעמי. ומתברר גם שעברה לגור בעיר אחרת. עברה בסך הכל שנה מאז הגירושין שלנו אבל הייתי בטוח שתתחתן מיד ואפילו לא תזדקק לאתרים האלה. כנראה שהחשבתי אותה יותר מכפי שהיא...

s h o o s h a

New member
קצת סדר בבאלאגאן

יש איזה בלבול אצלי? או שזה נובע מהודעות סותרות שלך? או ש ... הבנתי לוקה בחסר? ועד שיעשה סדר בבאלאגאן, חוזרת לעבודתי

למה את מבולבלת?

לעזוב לפני שנתיים וגרוש שנה לא סותר... אחד זה נתון של פרוד והשני זה נתון של הרבנות... ואולי זה בילבול כרונולוגי בסדר העיניינים..שלו.

antigone

New member
כשזה לא יעניין אותך יותר מה ...

היא עושה , איפה היא , ועם מי היא החליפה אותך.. אז תדע שהיא... שייכת לעבר .. בהצלחה!!

מיכלי צודקת, אין שום בלבול...

ואנטיגונה מהפה שלך לאלוהים כשזה באמת לא יעניין אותי ואני מייחל שזה יקרה במהרה, הלוואי והייתי יכול לעשות דליט ולמחוק את הזכרון ממנה..., רק אז זה יהיה נחלת העבר !!!, עד אז נועדתי לסבול, ואני חושב שזה רק טבעי שזה המצב, כמה הייתם משלמים כדי להיות זבוב כמו שאישתי אומרת ולדעת מה קורה עם האקס ?!, אז עכשיו אני יודע, בלי טובות של אף אחד, חברים משפחה מכרים כלום, תודות לנפלאות הטכנולוגיה וחופש המידע !!!, איזה כיף בעידן האינטרנט שאפשר לדעת מה קורה עם האקס, או אולי לא כל כך כיף?...

s h o o s h a

New member
אולי טעיתי ... ../images/Emo4.gif

(למרות שעדין לא ממש מסתדר לי בראש) אבל, התנצלותי עם עלבתי בך ולענינך - אז כבר הספיקו האחרים לומר את שרציתי אני להגיד אתה נשוי בשנית לאשה נפלאה שטוב ונעים לך במחיצתה חייה את חייך והנח לגרושתך לחיות את חייה בכלל, ככלל, הנח לעבר להישאר בעבר שם מקומו הרבה אושר בזוגיותך החדשה ובהצלחה

נו אז מה???

למה זה צריך לעניין אותך מה היא עושה? הנח לעבר והבט קדימה חוץ מזה יש לי הפתעה בשבלך סכיזו רבים/ת וטובים/ות נמצאים באתרי ההכרויות וזה לא אומר עליהם כלום הם לא יותר טובים וגם לא פחות...

חלילה !!!

אז לא הבנת אותי נכון, גם אני הכרתי את אישתי דרך אותו אתר, להיפך !!!, התכוונתי לזה שאני מתפלא שהיא לא מצאה מישהו והתחתנה איתו בלא עזרתם חשבתי שהיא תכיר מישהו צ'יק צ'אק וישר תתחתן, וכנראה שטעיתי..., ועכשיו היא מציאה את מרכולתה לכל דיכפין, זה נראה לי פשוט משונה לפגוש אותה באתר הזה, היא הייתה אנטי בתקופה איתי בכל מה שקשור באינטרנט, הבנת ?!

r e d head

New member
כפי שכבר כתבו לך

אם זה מעניין אותך סימן שלא התנתקת מגרושתך.

למעלה