תשמעו קטע

Ice Kiss

New member
תשמעו קטע

הייתי בטיול השנתי ולקחתי את כל הדיסקים של עברי לידר ושמעתי אותם כל הטיול. ויש לי חברה שכל פעם שהיא היתה אצלי רציתי לשמוע את המוסיקה שלו והיא לא הרשתה לי... יעני, היא אמרה שהיא שונאת אותו אז היא לא מסיכימה לי... אז בטיול היה קטע כזה ששמעתי בדיסקמן את עברי (מלטף ומשקר) והיא באה לקחה לי אוזניה ושמעה איתי את כמה כוכב ואז היא ביקשה לשמוע את הדיסק לבד. ואז כל הזמן כל הטיול היא שמעה את הדיסק. בסוף הטיול הלכנו הביתה וכשחזרנו הייתי בטוחה ששכחתי את הדיסקים בטיול ושאיבדתי אותם סופית. וזה דיסקים מקוריים!!! אז התקשרתי לחברה שלי (אחרי שכבר שחכתי מזה) והיא אמרה לי שהיה לה סוף שבוע עברי לידר. אז נבהלתי ושאלתי: באיזה ערוץ?? אז היא אמרה לי שהיא שמעה את זה במערכת. אז שאלתי מאיפה הדיסק? אז היא אמרה שממני. ששכחתי אצלה את הדיסקים... אתם לא יודעים איך שמחת... אבל כנראה שהכל זה לטובה כי עכשיו הא ממש אוהבת אותו ורוצה לקנות גם המקוריים שלו...!!!!

JagDish©

New member
יפה לך!

אם רק הייתי כותב סיפור לכל אחד שגרמתי לו להתמכר לעברי (גם אם זה רק לזמן קצר) היו צריכים לפתוח עוד פורום רק בשבילי! ואז אני הייתי נהיה המנהל! אפרופו מנהל - שגיא - אתה עוד לא מוותר על ההנהלה בשבילי? כל הכבוד! המשיכי בדרך זו! יום אחד נצליח לשכנע מספיק אנשים לעזוב את כל המוזיקה זבל ולהאזין רק לעברי ולחמסה! שני סוגי המוזיקה הטובים ביותר שנבראו (כמובן שהקטע של חמסה זה סתם...)

JagDish©

New member
פשר הניק החדש

זה בקשר לאהבה השניה שלי בחיים (השניה מתוך 3) לסיינפלד! הידעתם שג'רי בהודית זה ג'אגדיש?

ZVI Z

New member
האמת היא שלא..מה זה קרמר?

סיינפלד אשכרה תותחים.(כבוד לערוץ 10!!!)

JagDish©

New member
קרמר זה השם הרפואי לציסטה בכיס המרה

מה? לא ידעת? אני מתפלא עליך! סיינפלד זו סדרת המדע הטובה ביותר כיום!

JagDish©

New member
לא יודע.... ../images/Emo4.gif

קרמר אפילו לא היה בהודו... הוא היה עסוק בלבטל את משאלת המוות שעשה לו FDR...

יפה יפה....

גם אני התחלתי לאהוב את עברי בעקבות חברה שלי ולחברה שלך ברוכה הבאה למועדון המעריצים....

סתם נשמתי....

כולם לדעת שהתחלתי לאהוב את עברי בעקבות מור ובשמה בפורם mushmor ואני שמחה שיש לי חברה כמוהה

mushmor

New member
אווווווווווו את גורמת לי להסמיק../images/Emo9.gif:

אני גם אוהבת אותך!

למעלה