תשמעו קטע

תשמעו קטע

לפני יותר מחודש וחצי הציעו לחבר שלי בחורה אבל אמרו שהם רוצים לברר עליו הוא הסכים עבר שבוע עברו שבועים שלוש וארבע ולא החזירו שום תשובה אחרי שעבר חודש וחצי מההצעה הם חזרו בחזרה שהם רוצים לקבע פגישה הבחור כבר לא היה מעונין בשידוך בזה אבל ההורים והשדכנית לחצו שהוא יצא לפגישה מה יש לו להפסיד הפגישה נקבעה לאתמול בלילה הבחור הגיע לפגישה בול על השעה שקבעו מחכה עובר חצי שעה ואף אחד לא מגיע במקרה הביאו לו את המספר פלאפון שלה הוא מתקשר והמכשיר נמצא אצל אבא של הבחורה אבא שלה שומע קול של בחור שרוצה את הבת שלו לא מבין מה הולך עד שהבחור מסביר לו שהוא קבע פגישה עם הבת שלו והיא עדין לא הגיעה בסוף הוא אמר שהיא הפסידה את האוטובוס הוא תאחר טוב הבחור אומר לאבא שלה שהוא יחכה לה הבחור חכה לה באותו מקום יותר משעה וחצי אחרי שהוא מחליט שהוא חוזר לבית והוא לא ממשיך לחכות לה בדרך הוא מקבל שיחה מהשדכנית ונתנו לו כתובות מוטעת והבחורה עדין מחכה לו בכתובת הנכונה טוב הבחור יוצא לדרך לכתובת החדשה עובר עוד חצי שעה שהוא רק ממקום למקום בכדי לחפש את הכתובת החדשה עד שהוא מוצא את המקום הוא מקבל שיחה מההורים שלה שהיא כבר הגיעה לבית

המשך

הוא חזר לבית עם מצב רוח ירוד מאוד. מה אתם אומרים על הסיפור המעצבן הזה האם בכל שוה לו בכלל לקבוע עוד פגישה. וסליחה על האורך

2ת Wל ר2

New member
אני חושבת שרצו לבדוק איך הוא מגיב...

ו.... כן.. יש אנשים כאלה...

חחח רעיון נחמד

הבחור יצא מהבית יותר מ3 שעות הוא חיכה לו במקום שקבעה יותר משעה וחצי זה ממש לא הגיוני

קורה.

לא נעים, לא סימפטי, אבל קורה. אז אם מישהו חתך אותך בכביש והפקידה בבנק עלתה לך על העצבים - אז זהו? לא תלך יותר לבנק? לא תיסע יותר בכביש? קחו כל דבר בפרופורציה.

קליט

New member
יתכן שלבחורה לא היה פלאפון

היא אחרה בחצי שעה, חיכתה שעה וחצי והלכה. כמה זמן אפשר לחכות לבחור ? . . .

משתדל20

New member
שירוץ על זה!

בעז``ה יקבעו וורט אצלה, ועד שהוא ימצא את ביתה הם יאמרו שעברו דירה, יקבעו חתונה נאמר לחורף תשס``ט ובעז``ה עד גיל 98 אולי אפי` יהיה ילד!

ברור שיש מצב שזה לא היה בכוונה תחילה

אבל גם אם לא אז כל העיכובים האלו יכולים גם להיות סימן משמים לא?

קליט

New member
אין שום קשר !

לפעמים ה` מייסר אותנו והסיבות נעלמות מאיתנו .

חושבת25

New member
מיסכן.בטח שירד לו החשק לצאת שוב

אבל אם היא בחורה טובה ,כדאי להתגבר על הרגשות ,להרגע ולצאת לפגישה.יהיה להם על מה לדבר.יו אני הייתי שיא המתעצבנת אם זה היה קורה לי.

דוקא הוא לא

כל כך עצבני מעיקרו וגם מזה הוא לא כל כך התעצבן מה שהפריע לו זה שהוא חיכה כל כך הרבה זמן ושלא היה קשר בין הורים והשדכנית שכל אחד אומר לו משהוא אחר

למעלה