תשמעו קטע..

• פותח הנושא mazy
  • פורסם בתאריך

mazy

New member
תשמעו קטע..../images/Emo26.gif

אתמול היו לנו בעיות עם צג המחשב, כל הזמן היו רעידות של התמונה על הצג. דור אמר לי: "אמא, למחשב יש טוראט, זה טיקים!! מה את אומרת? טיפול פסיכולוגי יכול להועיל לדעתך??"

רחלי691

New member
מתוק!!! תני לו חיבוק ../images/Emo24.gif

איזה חוש הומור נפלא. מתכון להצלחה בהתמודדות. חייכתי ללא הפסקה.

mazy

New member
פלפלת, יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

מה שלומך? התגעגענו אליך! (נורא עסוקה בזמן האחרון, לא?)

מזי../images/Emo26.gif

כן.. היה לי שבוע קצת לחוץ.. וגם שבוע הבא לא יהיה כל כך קל.. (יש לי מבחן בביולוגיה על כל החומר של השנה ביום שישי הבא
) אולי אני לא כותבת הרבה, אבל אני מעודכנת בכל!! תודה על ההתעניינות
אוהבת

שביק

New member
מזי היקרה, הנה , זה משקף את

מה שאני טוענת, לילדים שלנו יש חוש הומור מבריק, ושנינות לשונית. תירווי הרבה נחת ממנו,

mazy

New member
והנה בדיחה..../images/Emo26.gif

אשה עוסקת במטבח בטיגון ביצים כשבעלה חוזר הביתה, נכנס למטבח ומיד מתחיל לצווח: " תוסיפי עוד שמן זה ידבק לך" "תהפכי, תהפכי את הביצים . עכשיו" "את לא רואה שצריך עוד שמן ? " "תוסיפי שמן, הנה זה נדבק לך" "תהפכי עכשיו, תהפכי את הביצים . נו תזדרזי " "זה מתיז מסביב. תגידי את משוגעת ? " "יותר מלח. יותר מלח אמרתי לך" האשה מתעצבנת: "מה לעזאזל קרה לך? מה אתה צורח, אתה חושב שאני לא מסוגלת לטגן ביצים בלי עזרה? " בעלה עונה : "רק רציתי להמחיש לך את ההרגשה שלי כשאני נוהג ואת יושבת לידי . . . "

mazy

New member
ועוד אחת..../images/Emo26.gif

איש אחד נוחת בנתב"ג ונכנס לאולם עם שני תיקים גדולים. בבדיקה במכס מוצא המוכס בתיק הראשון חבילות של שטרות מסוגים שונים. "איך השגת את הכסף?" שואל המוכס. "לא תאמין" עונה הנוסע "אבל נסעתי בכל רחבי אירופה. בכל מקום שהגעתי נכנסתי לשרותים ציבוריים. כל פעם שראיתי מישהו משתין, הוצאתי סכין גדולה ואמרתי לאדם "תרום כסף לתמיכה בישראל או שאני חותך לך את הביצים". "זה סיפור מאד מעניין" אומר המוכס "ומה יש בתיק השני?" "לא תאמין כמה אנשים באירופה לא תומכים בישראל" עונה הנוסע

mazy

New member
../images/Emo12.gifפלפלת..../images/Emo26.gif

לא זכרתי שסיפרת את זה כאן...
נתקלתי בזה איפשהו וזה הצחיק אותי..

למעלה