ת'שמעו קטע

HeavenlyB

New member
ת'שמעו קטע ../images/Emo13.gif

טוב, ישבתי לי על המחשב ומרוב שעמום עברתי על כל מיני קבצים, ומצאתי את אחד הקטעים הראשונים שיצרתי כולו מ VST. אין לי מושג איך הוא מבחינת מיקס, כי הרמקולים שיש לי בבית הם של טייפ נייד, והם נשמעים זוועה. אז תסלחו לי מראש אם יש יותר מידי בס.

kundara

New member
ענק

הסאונד על הפנים, יש לך עוד קטעים בויאסטי? חחח זה ענק

HeavenlyB

New member
יש לי עוד משהו

פרינס פעם חילק לחברים במועדן שלו דגימות, וביקש לשלוח רמיקסים. אז עשיתי משהו שהופיע (ועדיין מופיע אני חושב) באתר שלו. אבל אין לי זכויות לפרסם אותו, כך שאני לא יכול להעלות אותו לאתר. מה שכן, הדגימות הן מהאלבום החדש שלו, מהשיר MUSICOLOGY. חוץ מזה יש עוד שיר שהקלטתי עם חבר, אני אעלה אותו יותר מאוחר היום, אם אני אמצא אותו במחשב.

TaJu

New member
חחחח מעולה.

ממה נהנתי לשמוע את זה. אם באמת היית לזה עיבוד חדש באיכות יותר טובה זה יהיה להיט!

נחמד אבל כנס בבקשה.../images/Emo185.gif

חבריקו נתת קצב פנקי עם דגימות שירה של רגאיי ורגאיי מפין וזה ממש ממש לא בכיוון. לדעתי זה אפילו מצחיק מאוד . אני מאוד לא רוצה לפגוע אני רק רוצה לעזור לך להבין שזה לא מקצועי בכלל להשתמש בשני ז'אנרים שונים באותו טראק.יש מצבים מאוד מיוחדים שזה כן הולך אבל תלוי מאוד בזיווג.למשל רגאיי וראף הולך היום טוב בשוק אבל עוד פעם בשילוב מאוד מיוחד זה מצליח לא בכל מצב. המוזיקה נחמדה מאוד כשלעצמה. בהצלחה. ואני שוב חוזר הכל רק בשביל שתבין מה זה מקצועי ומה זה לא. כזה אני כל האמת בפנים זה הכי עוזר. ------------------------------------------- נצל"ש.......שרק איפה נעלמת ??אני מכווה שזה איזה טיול ברחבי הארץ ד"ש.

HeavenlyB

New member
האמת

שזה היה אמור להצחיק. זאת הייתה הכוונה. אבל אני ממש לא מסכים לגבי שימוש בכמה ז'אנרים. הדוגמא הכי טובה היא פרינס. השירים שלו מורכבים מבלוז רוק פאנק פופ קלאסי ג'אז ועוד, ואני לא מדבר על כל שיר סגנון אחר, אני מדבר על כמה ז'אנרים באותו שיר. אבל שוב, הקטע היה אמור להצחיק, והאמת זה רק נסיון של VST. עבדתי בתנאים שאפילו לא יכולתי לשמוע את הסאונד שיוצא. תודה על הביקורות

HeavenlyB

New member
תודה

אני אנסה לבדוק אם יש לי עדיין את הפרוייקט ואני אעבוד על הסאונד באולפן.

אח אח אחי הקיקר כנס רגע

כשאתה נותן דוגמאות על פרינס אתה צריך להבין שפרינס עובד על קטע מהסוג של מה שהזכרת .או כל אחד אחר הם בונים את הקטע מההתחלה עם הרבה מחשבה מוקדמת על מנת שיהיה מתואם עם שאר חלקי השיר השונים במקרה זה. ופה זה ממש משהו אחר אני לא מדבר על המוזיקה אני מדבר על זה שמרוב ששני הג'אנרים לא מתאימים מרגישים שזה דגימה . אגב לא ניראה לי שהתכוונת להצחיק אתה יודע אני יוצר שנים וראיתי הרבה יוצרים בחיים שלי וכל פעם שהעירו הערה למישהו הוא אמר לזה התכוונתי .זה ממש לא ככה .את האמת זה גם לא מצחיק .זה פשוט חיבור ילדותי אפילו לא קיץ'. בדרך כלל אם יש דברים כאלה באלבומים של גדולים אז זה קיץ' ברמה וכמובן שהוא נבחר בקפדה ונבדק ונמדד. תאמין לי שלא הייתי מתעקב כאן אם לא היית לי כוונה טובה .אתה חייב להבין מה קיץ' שזה בסדר ולא כל הזמן ומה ילדותי. ביי ובהצלחה

HeavenlyB

New member
טוב

להתווכח על מה התכוונתי או לא, זה לא המקום שלך, אלא רק אני יודע למה התכוונתי. והאמת שכן התכוונתי להצחיק, כי אני ממש לא בקטע של רגאי. ואני יודע שמרגישים שזו דגימה. מה שעשיתי פה היה רק נסיון ראשון ביצירת מוסיקה שבנויה רק מ VST. אני שמח בשבילך שאתה יוצר כבר שנים. גם אני, בערך 15 שנה אם לא יותר. ופתאום תה אומר שזה לא מצחיק? בוא נראה... "לדעתי זה אפילו מצחיק מאוד " אמר מישהו לפני תגובה או שתיים. תדר מהסוס, נתת ביקורת ראשונה, קיבלתי את מה שאמרת, אני לא רואה סיבה לויכוח.

התכוונתי

שמצחיקה מאוד הדרך בה השתמשת בדגימות אבל באמת זה לא נושא לויכוח .ושוב אני חוזר לא התכוונתי להעליב. ואמרתי בפירוש שזאת דעתי בלבד אתה לא חייב לקבל את דעתי ולכל אחד יש זכות לחשוב מה שהוא רוצה .

למעלה