תשמעו קטע מעניין...

הגר לי

New member
תשמעו קטע מעניין...

בטח שמעתם על מה שהיה לפני כמה ימים בהופעה בסופרבול עם ג'סטין טימברלייק וג'נט ג'קסון, אז ככה...יש מי שמאשים את שאניה טווין בכל הסיפור (כן, כן שאניה גם לי זה נשמע מוזר) וזה הנימוק שלו: Yes ladies and gentleman, Mark Kreidler from the Times Record News says we should have seen Janet's performance coming. Since Shania performed on the show last year. Instead, it's deflecting blame and trying to get the world to believe it didn't see this coming. But it saw this coming - in deed, if not in specific detail. If you saw Shania Twain in her S&M outfit in San Diego last year, you pretty much knew there weren't many boundaries left for the Super Spectacle.... ומה שנותר לי להגיד זה: האאאאאא

m L m

New member
אני לא הבנתי אם הוא מחמיא לשאניה או

יורד עליה?? מה שהבנתי זה שהוא אומר שבגלל הבגד של שאניה משנה שעברה אף אחד לא יכל לגבור עליה ולכן ג'נט עשתה את מה שעשתה... אבל באמת שלא הבנתי אם זו ירידה או מחמאה.

הגר לי

New member
ללא ספק....

הוא מאשים את שאניה בפרובוקציה של ההופעות בסופרבול. לא ניתן לפרש את זה אחרת...

S c a r l e t t

New member
מצטערת

הייתי בפלאפון אתמול ואין לי מושג למה הוא לא שלח את ההודעה כמו שצריך בכל מקרה, הבן אדם הזה דפוק, מה שאנייה בכלל קשורה? למה סתם להאשים אותה?

sharabigfan

New member
זה מה שאני אמרתי!

מה הם רוצים משאניה??? נשמה טובה שכמותה, שיעזבו אותה בשקט זה שג'נט הזאתי עם ההוא טימרבלק המפגר רצו פרסום,זו לא אשמתה של שאניה,סתם משעמם להם.

למעלה