תשמעו קטע מוזר...

The Cat Woman

New member
תשמעו קטע מוזר...

אולי אתם עדיין לא יודעים אבל ידיד שלי נפטר ביום חמישי בערך ב10 בלילה מסרטן הדם (לוקמיה), באותו יום ובאותה שעה ציירתי ורד בעט שחור ביומן- בתאריך שבו הוא נפטר! ידעתי שהוא נפטר רק ב12 בלילה... יום למחרת- גם כן בלילה, הדלקתי טלויזיה בחדר- לחצתי על ערוץ MTV וזה עבר לערוץ 2... מאוד נבהלתי כי ציפיתי לשמוע מוזיקה ובמקום זה שמעתי תכנית על משהו שאני אפילו לא זוכרת כי הייתי ישנונית לגמרי! כיביתי את הטלויזיה והלכתי לישון... כשיצאנו ביום שישי (לפני הקטע עם הטלויזיה), ישבנו חצי שיכבה בערך ודיברנו מלא על ידיד שלי ובדרך לשם הסתכלתי על הריצפה פתאום הרמתי את הראש, התחלתי להרגיש כאבי בטן וראיתי צל שחור רוכב על אופניים! אולי זה סתם הדימיון, אבל נבהלתי! וקרה גם לי ולחברה שלי (הרוב לא מאמינים אבל אנחנו נשבעות שזה קרה), קיצר- זה גם היה ביום שישי בערב, היינו שתינו לבד, עברנו ליד בית ובדיוק שעברנו את השער של הבית שתינו נבהלנו והייתה לנו הרגשה בבטן כמו של פרפרים כאלה... אולי זה נשמע פרנואידי אבל איך תסבירו שזה קרה לשתינו בדיוק באותו זמן?

../images/Emo16.gif

צר לי על ידידך, כולנו מרגישים מאוד בודדים ומבוהלים אחרי טרדגיה שכזאת, אכן סרטן היא מחלה איומה. אני מאמין שנבהלת ועוד לא עיכלת את המוות, וחשת מבוהלת מאוד.

The Cat Woman

New member
למה אתה מתעקש

שזה טיבעי ביותר ששני אנשים נבהלים בדיוק באותו זמן באמצע שהם מדברים? אני לא מתעקשת על זה שזה לא טיבעי אבל זה ממש לא נורמלי כי בבית ההוא לא היה כלום- זה סתם היה בית רגיל! (נבהלנו בדיוק כשעברנו את השער של הבית!)

כיוון שאין בזה משהו כל-כך מוזר

או לא טבעי. הדבר המעניין כאן הוא שהבית היה רגיל. מה כל-כך הבהיל את שניכם באותו מקום? אני לא יודע, אבל אני אשמח אם תעני לי. כך אולי אוכל לדעת מה פשר ההיבהלות.

The Cat Woman

New member
אני יגיד את האמת- אין לי מושג!

אני עוברת שם כל הזמן! אפילו כל יום. הבית הזה רגיל לגמרי ואפילו אין שם כלב שעלול פתאום לנבוח עלייך ואז אתה נבהל. אני לא יודעת למה נבהלנו אבל זאת לא הייתה בהלה רגילה, זאת הייתה הרגשה כמו של פרפרים כאלה בבטן- בהלה פנימית יותר. לא קפצנו מהבהלה או משהו פשוט פתאום עברה לנו מן הרגשה כזאת של פחד ואז נשענו אחת על השנייה (באופן טבעי לחלוטין זה מה שאתה עושה כשאתה נבהל ויש מישהו לידך...)

למעלה