תשמעו סיפור

לין לין

New member
תשמעו סיפור

חדשה פה-רוצה לשמוע דעתכם... אני גרושה +ילדים לא גדולים הוא -החבר שלי מזה שנתיים וחצי,אהבה גדולה ולפעמים גם מריבות. כשעמדנו לעשות צעד משמעותי-לעבור לגור ביחד,היה "פיצוץ" והוא הלך... שבועיים עברו,הוא מגשש,אני מתגעגעת,אוהבת,אבל לא יודעת אם אפשר לסלוח.. אולי מי שבורח פעם אחת.בורח תמיד? ובכלל יש פה עוד נפגעים שהיו המומים-ילדי... מה´תם אומרים?

טלי 41

New member
מאד תלוי על מה היה הפיצוץ

רק את יודעת אם אפשר לסלוח או לא.

לין לין

New member
תודה טלי

הפיצוץ היה על כלום,השאלה אם אפשר לסלוח היא לא על תוכן הפיצוץ,אלא על הנטישה הפתאומית... אייך מישהו קרוב עושה ויברח,אוסף את כל חפציו,נעלם ולא מוכן לדבר,כי לדבריו נעלב,בעקבות טון דיבור שנשמע לו תוקפני... אני אומרת-לפעמים אני גם לא נחמדה,אנושי לא?....אז בורחים? עכשיו זה יותר מובן? ממני שמאוד מאוד עצובה...

טלי 41

New member
את ממש צודקת

אבל דברי איתו על זה. תפגשו איפה שהוא, שילדייך לא ידעו כדי לא יפגעו שוב, ודברי איתו על מה שקרה. באמת לא בסדר מה שעשה ולא מקובל.

טלי 41

New member
יכול להיות

שהצעד לגור יחד פתאם הלחיץ אותו? מאד חשוב שתדברו על הדברים, מה גם שאת אומרת שהוא מגשש, כלומר אתם חסרים לו.

ליידילי

New member
טעות

לעולם לעולם פיצוץ אינו "על כלום". אין חיה כזו. העילה המידית ה"מוצהרת" יתכן והיתה כלום. אך סיבה או סיבות היו. תחפשי את הסיבות מאחורי הקלעים - ולא בחזית הבמה. ו... תבדקי גם את עצמך - כלום או לא כלום אולי תרמת משהו בלא מודע להתפוצצות? אולי גם לך יש איזשהם חשבונות לא סגורים או ענינים לא מבוררים שנחוץ להתייחס אליהם? ואשר הניעו אותך , (אולי באמת) לדבר בתוקפנות, ? ועוד דבר - הזכירי נא לו, (ובה בעת גם לעצמך) שאנו נוטים לתת פרשנויות לדברים, (לעיתים לפי המסנן המקרי שיש לנו באותו רגע באוזן), ושווה לשאול -ולא להניח הנחות, ולא לתת פרשנויות, או לכל הפחות לזכור שתתכנה יותר פרשנויות מאחת ולא בהכרח זו שנתת היא הנכונה.

maof

New member
לין ברצוני לומר לך............

אם את אוהבת אותו תיסלחי תנסי לראות מה הבעיה האמיתית כמו שהציעו אחרים ואם הוא אוהב אותך גם לו קשה העינין ויש הרבה גברים שפשוט האגו נפוח מידי כדי להודות בטעות ואם הצעד הראשון לא יבוא ממך יכול להיות ששניכם תיצטערו מעוף

adam33

New member
אין כאן הפתעה

הוא רצה להיות "עם" להרגיש "בלי" ואת רצית להיות עם וגם להרגיש עם וזה כנראה או שהפחיד אותו או לחילופין גרם לו להתחיל לעשות מעשים ולא רק לדבר מילים שהוא אוהב אותך וכך נחשף פרצופו האמיתי.. את בטח לא הראשונה שזה קורה לה...

maof

New member
בוקר טוב לכולם............

טוב ליקרוא אותך שוב אדם וואווווווווווו.... בן אדם אתה קטלן...........
הבחור אולי קיבל פיק בירכיים תן לו צנס´
מעוף

לין לין

New member
בוקר טוב

מסכימה ומודה לכולם על ההתיחסות. עגנון כתב ש"המעוות לא יתכון"-מקווה שאני לא טועה בציטוט,והשאלה שהולכת איתי היא האם ניתן בכלל לתקן דברים שהתקלקלו.... אני מאוד אוהבת אותו,ילדי מתגעגעים אליו-הוא רכש מקום טוב בליבנו,אבל-כמו שאומרת לידילי ברור שגם לי הייתה תרומה ועכשיו אני מבינה שהמעבר עורר חששות גם אצלי,שמצאו ביטוי אולי גם בכעס,שעל פניו נראה לי "קטן".מצד שני מי שבורח פעם אחת עשוי לברוח בשנית ואולי יהיו בעיות הרבה יותר קריטיות-משבר כלכלי,בריאותי. אני אולי סתם מקשקשת ופשוט צריכה יותר לזרום ולראות לאן הדברים מתגלגלים. בשיחות איתו הוא אכן נפגע מאוד-אבל ...אתה נפגע -אז בוא תדבר,אל תברח..... שיהיה יום טוב לכולם

adam33

New member
האמת שלך

צריכה להיות האמת שלו הוא יכל להגיע ולומר לך קשה לי..יש לי חששות..אני לא יודע מה יהיה ותעזרי לי.. מצד שני הוא עשה הכל בכדי לגרום לך להבין שהוא עוד אחד כמו כל הגברים שמין הסתם שמעת והכרת.. כולנו לא עשויים מאבן ויש רגשות בכולנו אבל למדתי שמי שמתאכזר לרגש של ילדים או לחיות סופו שיתאכזר גם לבת זוגתו.. והוא היה צריך לחשוב על הילדים שהתרגלו אליו..האם הם יסלחו? יש לך סימן כעת על גבר שהיית איתו.. מה תעשי?..האם תדלגי כאילו לא קרה כלום ואחר כך תצטערי? או אוליי תעמדי על הדבר הלוקה שהוא עשה ותבהירי לו שאת לא מוכנה להפגע שנית..במפורש.. הוא צריך כעת לעבוד יותר על האימון שלו בך..הוא..ולא את!!! ו..בוקר טוב לכם..ידידייי

maof

New member
אדם אני רוצה לשתף אותך

אני נימצא עכשיו בפרק ב´ של חיי אבל בתחילת הדרך שהכרתי את בת זוגתי היו עדין דברים שהמשכתי אותם מעברי ושהיו וויכוחים לגבי נושאים מסוימים ביננו הייתי אומר אוקי את צודקת ניכנס לתוך עצמי ובמיקרים מסוימים לוקח את הרכב ונוסע לאזור מימנו אני מגיע "ביתו של אדם מיבצרו"
יום אחד בלילה לאחר וויכוח סוער שלא ידעתי איך להפסיק אותו..... יצאתי מהבית שאני גר בו עם בת זוגתי בכעס ובתיסכול והתחלתי לנסוע לכיוון העיר שבה למעשה גדלתי כל חיי אני לא יודע מה חשבתי באותו רגע אבל הדבר היחידי שאני כן יודע שרציתי להתרחק ולהפסיק את הצעקות והמריבה לאחר כ-5 דקות של נסיעה הטלפון צילצל ובת זוגתי אומרת לי.... תחזור הביתה אני אוהבת אותך...... באותו רגע כל הכעס ניגמר והאהבה חזרה למקומה הטיבעי השכל הישר לפתע היתחיל לתפקד שוב והבנתי שטעיתי ולא הייתי צריך לקום וללכת משום שהבנתי שלפעמים צריך להיתמודד גם אם הדברים פחות קלים והבנתי שאם אני ימשיך בדרך הזאת של בריחה..... אני יאבד את האשה שאני אוהב............ בכל יום אני מודה לה שהיה לה את התבונה לבקש ממני לחזור הביתה אז אדם ידידי בבקשה אל תישפוט אדם לפני שאת מכיר אותו ועבורך לין יקירה כולנו כאן בפורום קוראים בדרך כלל רק צד אחד של הסיפור....... ומביעים את דעתינו לפי הדברים שאנחנו עברנו או עוברים אז תמיד תנסי להפעיל את האינטואיציה שלך וחישבי מה טוב עבורך מעוף

adam33

New member
התיחסות

כל הפורמים כאן מתיחסים למה שניכתב..איננו יודעים מה היה בפועל ואם בכלל המקרה אמיתי לכל סיפור ומצב אנחנו רק מניחים על פי המיידע שקיים במתמתיקה ישנה תשובה אחת במדעי החברה יש כמה תשובות ותאוריות כי בעצם מדובר בבני אדם ובני אדם הם יצורים מורכבים מאוד גם פסיכולוג אינו יכול לדעת הכל אלא רק מה שהוא שומע מהמטופל שלו ולפי זה הוא מנתח.. ברגע שהיא כותבת שהוא פשוט לא הגיע ושהילדים הצטערו אני מניח שהוא יכל לעשות מספר דברים ..מה שבפועל הוא לא עשה ( כי היא לא סיפרה על כך) מידת ההסכמה או אי ההסכמה היא רק בידי הקורא ידוע לכל אחד מאיתנו שבסופו של דבר מי שיפעל בדרך זו או אחרת זה על פי מה שהוא קורא לכאן ולכאן אחד הדברים שאני פועל על פי הם זה תמיד לשאול את השאלות הנכונות למה זה קרה? האם יכל להיות אחרת? היכן אני בתמונה? מה זה אומר על האדם שנימצא איתי? איני מקבל את זה שהעינים סגורות בגלל האהבה או בגלל סיבות אחרות אדם צריך לפחות לשאול את השאלות בתוכו ויכול להיות שהפוגע הוא " שה " תמים..אך בפועל בת זוגתו או בן זוגו כתב מה שכואב להם אני מגיב לכאן ולכאן..באין מספיק פרטים מצד שני כאשר המיידע זורם אני כותב צורה ישרה לפי מה שאני חושב ולא פעם גם מציין זאת ירצו? יקנו.. אם פגעתי במישהו אני מבקש סליחה..

maof

New member
לפי דעתי............

כשאוהבים את האדם שאיתו חיים גם שיש משברים וויכוחים לפעמים לא שוכחים באמת מי האדם.....שאיתו חיים דווקא הרגע הזה חושבה המילה הטובה והמרגיעה דווקא ברגע הזה צריך לחשוב על הדברים והרגעים היפים שעוברים יחד עבור אדם שנעים וכייף להיות במחיצתו כדאי להישתנות ולנסות לעבור את המשוכות מעוף

לין לין

New member
סוף-סוף

גם אני יכולה להגיב,אם מישהו בכלל יקרא את מה שכתבתי..... גם אני כחברתו של מעוף,ביקשתי סליחה עם פגעתי,ביקשתי לשוחח ולזכור זמנים נהדרים שהיו לנו.אבל הבחור כרוח טורנדו לא עצר,הביא מובילים שהיו אמוריםלהוביל אלי ואסף את כל דבריו,היסטריה.נסיונות לעצור,לדבר-לא עלו יפה. ביתי הקטנה שואלת-אמא אם הוא יבקש סליחה תסלחי לו? לכו תסבירו לה שבניגוד לחכמה שלה-חכמת הסליחה ,הבחור בכלל לא בכיוון. לפני מספר ימים דיברתי אתו-זכיתי שוב לשמוע שאני לא בסדר-אף מלת צער על דברים אחרים.הערב הסתיים בחגיגה,....\ קבענו לצאת לבלות יחד הערב,אך עקבותיו נעלמו-טלפון מנותק.....(מישהו כבר יוצא לבלות בלילות)\ התקשרתי פעמים רבות וכשכבר תפסתיו נאמר לי שאיין טעם למחזר דברים...רק כדי לסבר אזנכם,אני קניתי מצרכים כדי לבשל ארוחה טובה מרגישה מרומה,דפוקה ובייחוד עצובה.כן מאמינה באהבה ובסליחה-רק שאיין עם מי. הכי רע זה להיות בערב חג לבד-מכירים את זה? בחורה כמוך?שלך יהיה רע? הרי הכל כלפי חוץ נראה טוב כ"כ... יש לכם המלצות איפה פוגשים "בני אדם"-אני מתחילה לאבד תקווה. שבת שלום וחג שמח....

טלי 41

New member
לין לין חג שמח ../images/Emo140.gif../images/Emo138.gif|סופגני

נורא הצטערתי לקרוא מה שכתבת. כנראה הוא באמת לא היה רציני, וכואב על הילדים וכמובן עלייך. אבל - צריך להמשיך קדימה. יש עוד גברים ישרים בדרך. אני בטוחה. חג שמח שיהיה לכם.

למעלה