תשמעו סיפור מעצבן

תשמעו סיפור מעצבן

אמנם לא קשור לנסיונות ההריון (ואולי כן - בגלל העצבים).... סמל/סמגל/SKY :שמות נרדפים לאותה רשת. זוהי רשת שמוכרת מטבחים וחדרי ארונות (וגם מוצרים נלווים). לגבי המטבחים - אספר בפעם אחרת איך טרטרו אותנו. הסיפור שלי מתייחס לדלת מתקפלת של חדר הארונות. אמנם יפה - אבל לא שווה. אחרי שנה וחצי - התפרקה - בכלל כובד משקלה. המתקין חוזר ואומר : "כמה פעמים אמרתי להם שדלת כך כך גבוהה לא יציבה, כבדה מידי, לא עושים דלתות מעל 2 מ'", אבל כמובן שאנשי המכירות חכמים יותר ומוכרים וממליצים על דלתות גדולות יותר. עכשיו לאחר שהדלת התפרקה, (יותר נכון - חודש וחצי אחרי - הם פשוט לא כל כך מגיבים לקריאות שירות) הם טוענים - נגמרה שנת האחריות. נעשה לך חדשה בתשלום. בקיצור - לא מומלץ, להתרחק !!!!!!!!! חבל על הכסף והעצבים שלכן.

אף פעם אל תתני לאנשי מכירות לשכנע

הם האמא של השקרנים. לא נורא - לפחות למדת מהנסיון. שאת קונה משהו בסדר גודל מעל 1000 - תתיעצי תמיד לפני ותקני מוצר שמישהו כבר מרוצה ממנו!! חוצמזה אל תתעצבני חמודה - זה יזיק לעובר..

זוג חדש

New member
חבל על העצבים

ויש לי עצה בשבילך - אני עובדת במשרד עו"ד ואת מוזמנת לכתוב לי מסר על מנת שיוציאו לחברה מכתב דרישה. זה מאוד פשוט ואת לא מתארת לעצמך כמה זה עובד.

למעלה