תשמעו סיפור יפה

מתנדב

New member
תשמעו סיפור יפה

אני מדבר אם חבר היום הוא אומר לי שהוא נכנס לאיזה רחוב אם הרכב, לפתע מגיע לו ניידת ממול ועוצרת אותו, ורוצה לרשום לו דו"ח על אין כניסה, חברי כמובן לא הבין מה הולך פה, הוא הרי לא עבר על שום חוק, אז על מה מגיע לו דו"ח, והשוטר מסביר לו שאין כניסה לרחוב הזה, הוקצו הוא קיבל דו"ח, והוא חזר לאותו רחוב ורק אז הוא שם לב שהתמרור שאין כניסה היא מוסתרת מעץ ולא ניתן לראות את התמרור. אני אמרתי לו שעל דבר כזה הוא יכול לבקש בית משפט, היות והתמרור לא היה נראה לעיין, אבל טעות אחת הוא עשה שהוא לא צילם את המקום בכדי שיהיה לו הוכחה שבאותו יום ובאותה שעה התמרור אכן היה מוסתר, ולא היה ניתן לראות את התמרור.

ofirgaon

New member
גם ברחוב שלי יש עץ שיוצא

מאחת הוילות שמסתיר את תמרור האי-כניסה.. אני פשוט לקחתי מספריים וחתכתי את העץ.. שלא יהיה תירוץ לאלה שעוברים על החוק ומסכנים את כל מי שנוסע ברחוב הזה!

Deathatred

New member
עוד דרך לראות אם רחוב

הוא חד-סיטרי ואתה נכנס לאין כניסה היא להסתכל על הכביש. אם יש קו עצירה שמסומן לאורך כל הכביש סימן שהרחוב חד-סיטרי. עוד סימנים הם המכוניות החונות. אם בשני הצדדים מכוניות חונות וכיוונן אליך סביר להניח שהרחוב הוא חד-סיטרי. כמובן דזה לא בסדר שהעץ מסתיר את התמרור וצריך לטפל בכך.

למעלה