תשמעו משו מעניין

geniusblonde

New member
תשמעו משו מעניין

ידעתם שקריסטין בל (השחקנית שמגלמת את ורוניקה) היא גם זמרת שהופיעה עם האופרה של לוס נג'לס והיא מופיעה ברגע זה במחזמר שעכשיו הפכו אותו לסרט שבדיוק היה בפסטיבל סאנדנס שנקרא Reefer Madness, הוא על ילדים שמשתמשים בסמים, זה חידוש לסרט משנות השישים

LadyLuvJess

New member
דווקא מתאים לה.

אגב, אם מדברים על הודעות לא ברורות... אהמ, אהמ.
ו-
! ב-the clash of tritons, כשהיא שרה, היא שרה נורא מצויין. חשדתי שיש לה קשר עם שירה, שחיפשו דרך להראות... וחוצמזה, היא שרה את השיר הזה בצורה נורא מגניבה. היה די צפוי שהיא תשיר אותו, או שיר בסגנון של "חהחה, אני עוד אתפוס אתכם, ואני מעבירה לכם את המסר הזה בצורה סמויה, כי זה מה שאחווה נורא סודית ומישהי שמחפשת להוציא את האחווה הסודית לאור עושים", אבל היא שרה אותו בצורה מגניבה כזאת. הוא יצא נורא חמוד.

geniusblonde

New member
../images/Emo58.gifאני מסכימה

אפילו שלא הצלחתי לראות את הפרק הזה כל כך טוב, הסאונד ירד לי בקצב רגיל והוידאו בקצב ממש איתי, עדיין חשבתי שזה היה פרק די טוב, שסוף סוף יודעים מה קרה בין ויביל ולילי! אני לא יכולה לחכות עד הפרק החדש הבא! 3 שבועות זה יותר מדי זממן בלי ורוניקה, בינתיים פשוט ראיתי את כל העונה מחדש איזה פעמיים... כמובן שנהנתי מכל רגע

dalida1988

New member
חחח אהבתי את מה שכתבת...../images/Emo27.gif

ותנסה לראות את הפרק עוד פעם לפעמים בפעם השניה זה מסתדר...
ובקשר לשיר..כן היא הפציצה..חחח
ושאלונת.. באמת למה נפסקו השידורים בחו"ל? באיזה תאריך זה יתחדש..?
הי אני חדשה פה
דלית , 16 וחמש...
שבוע טוב

geniusblonde

New member
נסיתי, תאמיני לי...../images/Emo10.gif

אפילו הורדתי את הפרק מעוד כל מיני מקומות, זה לא הסתדר, מקסימום אני אראה אותו בטלויזיה כשהוא יגיע ארצה... האמתי שאני לא יודעת למה הפסיקו את השידורים בחו"ל, כנראה פשוט עשו הפסקה כדי לשדר דברים אחרים, הם עושים את זה כל הזמן... ותודה לאל זה מתחדש ביום שלישי הקרוב!!!!!!!! שמחה והילולה!!!
ושלום גם לך דלית, אני שירה בת 16 ו9 חודשים, שהיה נעימה פה בפורום הנחמד שלנו

dalida1988

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני מצטערת שלא הגבתי לפני אבל רק בסופי שבוע יש לי זמן... סופשבוע רגועע ומהנההה

למעלה