תשמעו משהו

efratn

New member
תשמעו משהו

http://www.piyut.org.il/tradition/669.html?currPerformance=876 צריך ללחוץ על "לשמיעה איכותית" ויש הפתעה, למי שיקשיב עד הסוף

אוקי זה מדהים../images/Emo70.gif

זה היה צריך להיות בהופעה החיה לגמרי
מאיפה וממתי זה
ממש ממש אהבתי.. למרות שיש קטעים שהגיטרה דומיננטית לי מדי וקצת היה לי דחף לבקש ממנו לעזוב אותה ולשיר בלי ליווי..
אבל חוץ מזה ולמרות זה הייתי לחלוטין מרותקת (כן, עד הסוף
) ואני בעד להפוך את זה להקדמה קבועה בהופעות

efratn

New member
גם אני חושבת שזה היה צריך להיות

בהופעה החיה. מתוך האתר, אלו הפרטים על הביצוע: על הביצוע והמבצעים שירה וגיטרה: אהוד בנאי כינור ושירה: ניצן- חן רזאל סאונד והקלטת קונסולה: ניסים שיזף מתוך מופע שנערך בערב השקת האתר ירושלים, אלול תשס"ה ספטמבר 2005 © כל הזכויות שמורות לאתר הזמנה לפיוט

TEENAGER1

New member
הלחן הברסלברי פחות יפה לדעתי

ואהוד שר את הפיוט הזה גם בערב פיוטים בפסטיבל ישראל, לפני איזה חצי שנה. אגב, גם אביתר מסיים את ההופעות שלו בסיבוב הנוכחי עם הפיוט הזה בדיוק
אבל הוא שר רק בלחן הפרסי, שהוא יותר יפה לדעתי, עם עיבוד מפותח ומרגש, ועם הקלטה של אבא שלו ברקע. אבל ה"מיקס אוקראיני פרסי" של אהוד היה מקסים לא פחות. אם אני כבר פה, היה כיף אתמול
ב"ניצוץ האהבה" אהוד, נושי ויונתי במשך 3 דקות רק ניסו לתפוס את תשומת הלב של הסאונדמן כדי שיגביר את יונתי. זה היה כ"כ מצחיק. והיו שירים מיוחדים ממש, ועיבודים שונים (אם כי יש כמה דברים ש"נשארו" מהסיבובים הקודמים, כמו למשל הרצף של "ל"ג בעומר"+"פלורנטין"). רק באיזשהו שלב כבר נורא הציק לי לשבת, המעבדה זה כ"כ לא מקום להופעות עם אופציה לעמידה. אם תנסה לעמוד, תסתיר לכל מי שיושב מאחוריך. איך אפשר לשבת כששומעים את "ג'מלי פורוש"?? (אני אישית כבר נעמדתי בקטע הזה, אבל רוב הקהל עוד ישב) בכל אופן, היה באמת שינוי אחרי הסיבובים הקודמים, אהוד אקוסטי זה טוב. הלהקה פשוט מעולה! וניצן חן יפה מתמיד. רק עוד לא נענתה השאלה - איך אהוד מופיע בלי נעם הלוי? שמישהו ילמד את נושי לתופף על הלחיים.

achmedinjad

New member
דווקא עמדנו בצדדים...

לא הפרענו לאף אחד.. חוצמזה, מורי, שמת לב שבג'מלי פורוש ניצן חן הרס את הסוף??? יש תקטע של הצרחה הגבוהה הזאת ואז את הכינור הגבוה.. ניצן במקום להמשיך להגביה את הצליל נתן את הצליל סיום... אהוד בא להמשיך לעלות בטון, ואז הלהקה הפסיקה לנגן...זה היה מצחיק...

למעלה