תשמעו משהו

• פותח הנושא al55
  • פורסם בתאריך

bigjack

New member
אלונה הכל נראה מרהיב../images/Emo106.gif

התגעגעתי המון ליצירות ולצילומים שלך. ושיהיה בשעה טובה ובהצלחה לבן....
. מבין אותך בנוגע לשיער כי גם אלון התחיל לגדל שיער לפני שנה וחצי ויש לו שיער ארוך כמו של רוקיסט....יהיה מאד עצוב לראות אותו מספר אותו......אבל לפחות יש עוד מספיק זמן עד שזה יקרה

al55

New member
צחי, כרגע חזרנו מהמספרה

הספר סיפר אותו מאוד יפה קצר עם "קוצים" נראה לי מוזר משהו צריך להתרגל לבן שלך יש עוד כמה שנים להתגייס, לא?

שיהיה בשעה טובה לחייל המתוק../images/Emo140.gif

אחותי מכינה לבתה החיילת קופסה עם עוגיות ביתיות וזה מרגש אותי כל פעם מחדש. אגב המתכונים שלך נראים משו.

al55

New member
תודה לכולם על התגובות החמות

עשיתם לי טוב בלב, תודה.

al55

New member
מתכון: קוראסונים ממולאים שוקולד

קרואסונים ממולאים שוקולד-חנה דוידוביץ מתוך הספר הבית היהודי ילדים ומבוגרים הצביעו פה אחד שאלו הקוראסונים הכי טעימים שטעמו עד היום לבצק: 1 ק'ג קמח 50 גר' שמרים או 2 כפות שמרים יבשים 200 גר' מרגרינה רכה 1/2 כוס שמן 1 כוס סוכר 1/2 כפית מלח 4 ביצים 1 כוס מים פושרים להכין מכל החומרים בצק להתפיח עד הכפלת הנפח. מילוי שוקולד: 100 גר' שוקולד מריר 1/4 כוס קקאו 100 גר' מרגרינה 1 סוכר וניל 1 כפית קינמון 2 כפות ממרח תמרים-תוספת שלי להמיס הכל במיקרו לקרר לחלוטין ולהמתין עד שהשוקולד יתקשה מעט שניתן למרוח בקלות. לחלק את הבצק שתפח ל-8 חלקים לרדד על משטח מקומח עיגול בקוטר 40 סמ' או בעובי 2 ממ' למרוח 1/8 מהמילוי על כל שטח העיגול לחלק ל-16 משולשים,[ כמו שחוצים משולשי פיצה] לגלגל מהחלק הרחב לצר, למרוח ביצה ולפזר שומשום. לאפות בחום של 180 מעלות עד לגוון זהוב.
הערות שלי צריך להכפיל כמויות במילוי. יוצא 4 תבניות גדולות של תנור. נזללים מהר מידי. |

סנאית 12

New member
אלונה,עשיתי לפני כמה שבועות בצק

שמרים לקוראסונים מפה, ויצאו לי מה זה יבשים הקוראסונים,הבצק לא משהו, איך הבצק הזה יוצא לך, פריך וטעים?

al55

New member
כן, ממש מתפצחים בפה

הכנתי כבר פעמיים חלק מילאתי בפרג אל תחששי להכין אותם הם נהדרים

מיכל63

New member
אלונה../images/Emo25.gifמזל טוב לבן שלך../images/Emo24.gif

המאפים שלך נראים מדהימים
כמו תמיד.... איך שהתגעגעתי לתמונות הטעימות שלך....

למעלה