תשמעו משהו..

yossi iv

New member
תשמעו משהו..

מעניין אותי לדעת איזה מקצוע או מקצועות,אתם מתכוונים ללמוד באוניברסיטה. אני לא מתכוון ל"איפה תעבדו" כי אין תמיד קשר בין מה שאנו לומדים לבין מה שאנו עושים או עובדים. אני בכל אופן עוסק באופן ישיר עם תחומים שכלל לא "למדתי" אותם.. יש לי כמובן עיסוקים בתחומים שלמדתי. אז ספרו..

אני מתכוון ללמוד (מקווה שיצא לפועל)

משפטים, פסיכולוגיה, מדעי הסביבה, תקשורת, אולי פילוסופיה וזהו זה מה שעולה לי בראש כרגע.

חלמית

New member
המממ..

לא בטוחה עדיין... נדמה לי שפסיכולוגיה ומקרא. פסיכולוגיה אני עושה בתיכון 5 יחידות אז יש לי קצת רקע, ומקרא סתם מעניין אותי.. יוסי -מה אתה למדת??

yossi iv

New member
אני, למדתי..

כמה מקצועות. חלקם בשביל לפרנס את הגוף והאגו וחלקם הגדול כדי לפרנס את הנשמה ואת העולם ואתם יודעים מה.... אני כבר וויתרתי על החלק הראשון של פרנסת הגוף והאגו , כי גיליתי שפרנסת הנשמה,מפרנסת גם את הגוף, ואין לה כלל צורך באגו...

ChilD SouL

New member
לא חסרים מקצועות...

אני מתלבטת בין
קרימנולוגיה.
ואם אפשר אז לשלב את זה עם משפטים.
פסיכולוגיה.
כלכלה.
מנהל עסקים.
בנתיים המקצוע המנצח הוא קרימינולוגיה.

ChilD SouL

New member
אה ושכחתי עוד כמה.. ../images/Emo163.gif

תקשורת.
ואחרון חביב, עיתונאות.

fireblue1

New member
אממממ

קרימינולוגיה גם אני הייתי רוצה ללכת....{את לא חושבת שזה מקצוע יותר לבנים?כאילו יש יותר "דלתות" פתוחות לבנים..} ואחריי התואר הייתי רוצה ללכת להיות חוקר במשטרה או משהו קרוב לזה...

ChilD SouL

New member
שוביניסט ../images/Emo46.gif

מי אמר שזה מקצוע לבנים
חוצפה
וחוצמזה, זה אחלה. הרבה בנים איתי בקורס, אתה יודע בת יחידה וזה, הרבה עזרה בלאגנים.

fireblue1

New member
כן...אבל...

איזו אחת שבאוניברסיטה אמרה לי שזה לא פותח הרבה דלתות לבנות... כאילו אין הרבה מקומות עבודה על זה... את יודעת בכלל איזובגרות את צריכה?

הוא צודק

עורכת דין שאני מכיר אמרה לי שלבנים הרבה יותר דלתות פתוחות. את יכולה לקרוא לנו שוביניסטים אבל זו האמת...

הלוואי וידעתי.

אין לי מושג. בכלל. אני די מקווה שבצבא תהיה לי איזשהי הארה פתאום.

אני עדיין לא בטוחה, מתלבטת בין 2:

תקשורת ועיתונאות או ביולוגיה, ביולוגיה זה אומנם המקצוע המורחב שלי, וחבל לי אם ייצא שבזבזתי את השנים של התיכון, ובנוסף, אני די אוהבת ביולוגיה אבל אני יותר נוטה מבחינת העדפה לעיתונאות ותקשורת, אני רוצה להיות כמו איילת שני, או אביעד קיסוס או דנה ספקטור (כןכן... רכלנית...) לא לחקות אותם מבחינת הכתיבה, אלא פשוט להגיע למה שהם הגיעו, שהם כ"כ פופולריים שהם גם ברדיו ובטלוויזיה וכו'..

lady polegra

New member
הייתי רוצה...

אוקיי.. יש הרבה תחומים מעניינם.. מה שאותי מעניין זה רפואה.. גם כמקצוע... וגם פסיכולוגיה וקרימונולוגיה.. סתם דברים מעניינם.. אממ...עיצוב פנים... ומתמטיקה שימושית (לא!!!) זה בעצם כל מה שהכי מעניין אותי

SadClown

New member
פסיכולוגיה

או סוציולוגיה ואולי גם תקשורת, אבל פחות. וגם טיפה פילוסופיה... נורא מעניין.

qq5q5q

New member
עבודה

גם אני עובד במקצוע שלא למדתי למדתי חשמל ועכשו אני מנהל את מחלקת המודיעין של המכס באשדוד וזאת מההשגחה העליונה

qq5q5q

New member
עבודה איבגי

גם אני עובד במקצוע שלא למדתי למדתי חשמל ועכשו אני מנהל את מחלקת המודיעין של המכס באשדוד וזאת מההשגחה העליונה

למעלה