תשמעו משהו

• פותח הנושא kube2
  • פורסם בתאריך

kube2

New member
תשמעו משהו

אישתי שבוע לאחר לידה עברה סיבוך כלשהו ואושפזה בבית חולים ועברה ניתוח. מכיוון שיש לי תינוקת בת שבוע וילדה בת שנתיים - העברתי את יומי בין בית חולים לטיפול בתינוקת ובגדולה שזקוקה לאבא שלה. אל אף הטיפול המסור באישתי ובבנותי - חמותי שלא טרחה להגיע אלינו לאחר שיחרור מבית חולים (העדיפה ללכת ליום הולדת) היא צילצלה לאישתי ודיברה עלי רע. אני יוצא מדעתי. אני לא עשיתי רע!!!! כל היום התעסקתי בטיפול בילדה שלי ולתמוך באישתי בבית חולים. רצוי לציין שאמא שלה הגיע לבקר אותה רק פעם 1 וגם זה לזמן מוגבל. עכשיו התקשרתי אליה ושאלתי אותה מה עשיתי לה רע??????? היא גימגמה ואז אמרה שגיסתי אמרה עלי דברים...... (גיסתי אישה קשה שממררת לגיסי את החיים אך חמותי מתחנפת אליה בכדי שלא תציק לבן שלה). אני לא מבין מה קורה? למה זה חייב תמיד להיות ככה????????????

קח אויר ותפסיק לקחת אותה קשה

היא מחפשת אותך. אתה ואשתך יודעים בדיוק מה קורה אצלכם בבית. שאשתך תעמיד אותה במקום ותאמר לה שתצא מהוריד.

אוסה

New member
קובה , אני קוראת את שתי הודעותייך

ראשית אני שמה לב כמה אתה עצבני ......יומיים רצוף להיות פה זה השיא שלך
. במשפחה של אישתך מחפשים מי אמר מה , איך ולמה.... תהיו יותר חכמים ואל תתיחסו לזה. הם מנסים לגרור אותכם למקומות לא נעימים וחבל שיצליחו....

פרצלה

New member
מדוע לא תעיפו את הפסיכית מהחיים שלכם

אם לא תלך לפסיכיאטר ותבקש כדורים שיאזנו אותה ויהפכו אותה מסתם מופרעת למופרעת מאוזנת?

kube2 לא כל החמיות/אמהות עוזרות לבנותיהן

זו לא חובת האם לעזור. נכון שמקובל ורצוי ונכון לתת עזרה כשצריך. אבל כנראה שיש אנשים שחושבים אחרת. עזוב את חמותך במנוחה. חבל על האנרגיות התנהגותה לא חדשה לכם.

למעלה