תשמעו משהו נחמד

תשמעו משהו נחמד

יש לי פלאפון של החברה "פלאפון" אה קיצר, רציתי להוריד צלצולים מהאינטרנט ו... אבוי!!! אין צלצולים במנגינות חסידיות וכו' ממש התעצבנתי כי גם בסלקום וגם באורנג' יש צלצולים חסידי'ים. ואז ניסיתי להוריד מ"אינפו-דת" ו... אי אפשר להוריד למכשירים של פלאפון, רק אורנג וסלקום. אז שלחתי אימייל לשרות לקוחות עם התלונה הנ"ל, ו... אחרי זמן מה, אני לתמימותי נכנסתי לאתר ו... 2 עמודים של צלצולים חסידיים להורדה!!! איך אני?!

מצטערת שהתפלחתי לפורום

בלי להציג את עצמי... אז שלום! אני מדי פעם מביטה על הפורום מהצד והחלטתי שמאוד נעים פה ונחמד. סתם מעצם העובדה שיש לנו יותר נושאים משותפים מאשר כל פורום אחר שאכנס אליו...

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

נא לקרוא את הודעת מנהלי הפורום, רשומים שם כללי הפורום. תודה

כל הכבוד לך

היתה לי בעיה דומה ועכשיו אני מחליף ניגון כל יום... לכל יום ניגון אחר, איך אני???

שירים בשלושת השבועות!!!!

וואו, אני מתפוצץ מצחוק רק מלהיזכר! ישבנו בישיבה כמה יברים, ואני התקשרתי לשירות הלקוחות. המתנתי כשברקע מושמעת מוזיקת המתנה. "את לא יודעת ששלושת השבועות היום?" שאלתי בזעם מעושה. "הייתי צריך להרחיק את הטלפון ולהחזיר אותו לאוזן כל כמה שניות כדי לדעת אם עניתם לי. זה מעצבן". למחרת התקשרו אליי מהחברה להתנצל אבל המוזיקה עמדה בעינה! מה לעשות! "מה זה אנטנה?" שאלתי בהזדמנות אחרת "בצד שך הטלפון יש כזו כיפה כמו של דתיים, תתפוס אותה ותרים זו אנטנה". "לתפוס לחרדי את הכיפה ולהרים? זו בושה". לאאאאאא, לא הבנת אותי, בטלפון בטלפון עצמו יש צ'ופציק כזה תרים אותו. "האאאא הבנתי".

למעלה