תשמעו משהו נחמד....

שרון mw

New member
תשמעו משהו נחמד....

ניראה לי שג`סי אוהבת פוקמוני אש וג`יימס פוקמוני מיים, ולמה זה? הינה שלוש סיבות : 1. בפרק ``האחים איוי`` ג`סי רצתה להפוך את איוי לפלראון (בחירה יפה!) וג`יימס רצה לופוראון. 2. בסרט-כשכל הציפורים נלחמו ג`סי אמרה שהיא לא רוצה לחטוף את האש שלהם, וג`יימס אמר שהוא לא רוצה לחטוף את ה...איך שהם לא קראו לזה של ארטיקונו. 3. הרבה פעמים מקשרים בסידרה את צבע השיער לפוקמון האהוב -עוד הפעם דוגמא מ``האחים איוי`` אש-אדום/כתום,מיים-כחול,חשמל-צהוב. ואיזה צבע השיער של ג`סי? נכון...אדום. ושל ג`יימס? כחול כמובן. אז למרות שבפרק של מכון..לא זוכרת איך קוראים לו :p (עם המאמנת איה הנינג`ה ווינומאט) ,ג`סי רצתה פוקמונים רעילים, כמו הפוקמון האהוב שלה ארבוק, ניראה לי שהיא אוהבת אש וג`יימס מיים. אני לא יודעת אם זה ממש נכון אבל זה יכול ליהיות. לפחות הרעיון נחמד. ;-) אז כמו ש ג`וג`ו חלסטרה אומר - תחשבו על זה, איי ייאיי פרינסס---,--`-{@

שרון mw

New member
במכון פיושה...

ג`סי אמרה שפוקמונים רעילים יפים אבל מסוכנים.... ציטוט ``דברים יפים יכולים להכאיב`` וזרקה לג`יימס ורד.והוא נידקר מקוץ. פשוט ראו שם שהיא רוצה פוקמוני רעל. אבל זה לא חשוב. פרינסס---,--`-{@

rocket

New member
זה לא בגלל זה...

זה לא נכון שג`יימס אוהב פוקמוני מיים...יכול להיות אבל בסדרה יש לו ויזינג (רעל) וויקטרבל (עשב) הוא אף פעם לא הזכיר את זה שהוא אוהב פוקמימוני מיים... הוא פשוט רצה להפוך את איווי לופוריון בגלל צבע השער שלו.... וג`סי...אי אפשר לדעת מה היא אוהבת... (בעצם כן אפשר... - את ג`יימס!! )

pokegirl

New member
חחח

תשובה נבונה- את ג`יימס! אבל לא נראה לי שהם רצו לשנות אותם בהתאם לצבע השער! וזה שג`סי, לדוגמה, רצתה לשנות אותו לפלריון, לא אומר שהיא אוהבת את כל פוקמוני האש! אולי היא אוהבת מבין האיווים רק את פלריון (שזה הכי הגיוני לפי הבחירה שלה)...

Pikachuit!

New member
אבל מה זה קשור ?

מה לעזאזל קשור צבע השיער לפוקימונים ??

שרון mw

New member
בסידרה הראו אנשים(כמו האחים איוי) שהשיער שלהם מותאם לצבע היסוד של הפוקמון.

ופוריאן

New member
אני היחידי ששמע מה הם אמרו?

ג`סי אמרה-``וואו........לא הייתי רוצה לחטוף את האש שלהם`` ג`יימס-``לא הייתי רוצה להחטוף את הברקים שלהם`` מיאו-``לא הייתי רוצה לחטוף את הצרכים שלהם``-או משהו כזה אז הסיבה השניה שגויה...אני אומר לך למה לא זכרת מה הם אמרו על המים כי הם לא אמרו...מה כבר אפשר לומר על מים? לא הייתי רוצה לחטוף את הקרח שלהם? אז בקיצקץ מדובר על ברקים

Pikachuit!

New member
תיקון טעות: מיאו - לא הייתי רוצה לחטוף את ההפרשות שלהם

למעלה