תשמעו משהו מצחיק...

תשמעו משהו מצחיק...

הרבה מאמצים השקיעו בבי"ס כדי שאשאר שם השנה, מאמצים שעלו על דפי פורום זה. ביום שישי הייתה לחברה טובה שלי שיחה מעניינת עם מנהלת ביה"ס התיכון, שעסקה בהידרדרותה בלימודים במעבר בין התיכון לחטיבה. המנהלת הודיעה בדרמטיות לתלמידה ולהוריה שלי יש חלק בהידרדרותה של הילדה. וזאת לאחר ששנה שעברה טענו (בחטיבה) שאני מדרדרת את הכיתה. ונשאלת השאלה שאי אפשר להתעלם ממנה: אם אני מדרדרת תלמידים בביה"ס אז למה לעזאזל השארתם אותי שם? בהתחלה לקחתי את זה קשה , אבל אז הבנתי שאנשים בכלל ומבוגרים בפרט אוהבים להעביר את האחריות למישהו אחר. וכעת אני יושבת לאות מחאה בבית, שבי"ס ישבור ת´ראש איך הוא עוצר את מגמת הנשירה של תלמידים חזקים בבי"ס.

shonshon5

New member
אני הרוס! ../images/Emo6.gif

אם לא היית קיימת, היוצריכים להמציא אותך! וההסבר הלוגי למה שקורה בעיר הקודש צפת קשור לעובדה שבחורף המורים והתלמידים מצטננים חוטפים שפעת ומדביקים אלו את אלו. על מנת לצמצם עד כמה שניתן צרה צרורה זו, הוחלט במח´ החינוך ובהנהלת ביה"ס להקטין משמעותית את אוכלוסיית השוהים במתקן עד האביב. משתמשים בך בתור תירוץ וכסת"ח לקונספירציית הטרנספר הזו. אל תיכנעי, או לפחות תדרשי איזה תשלום. בדולרים, והרבה. יאללה, ביי! אבי, תומך ומעריף נלהב לכל צורת אנרכיה באשר היא.

עטרה ב ט

New member
את מאוד צודקת: אנשים אוהבים להעביר

אחריות לאחרים. לזרוק אותה - ליתר דיוק - על אחרים. קוראים לזה "תסמונת השין גימל" וזה אפילו רשמי. ובקשר אלייך, נו, אנחנו כבר יודעים שביה"ס צריך אותך יותר מאשר את אותו וגם ההרחקה הזאת היא זמנית

טוב את מי יהיה להם להאשים?

בכל מקרה, המורה האחראי עלי (משה, זוכרים?) שם לב להעדרותי הממושכת . הוא התקשר לפני כמה דקות והבטיח לי שנטפל בזה . תיהיה שיחה מחר. אבל למה בכל הבי"ס ה |ביפ| הזה יש רק בנאדם אחד נורמלי? אבל עכשיו יש לי חדשות חדשות. פתחו ועדת חקירה של משרד החינוך בביה"ס לגבי ההעתקה בבחינות הבגרות. אנשים אמרו לי להתחשב במצבה העגום של המנהלת ולשמור על לשוני, אבל השאלה המתבקשת היא אם אני אשמור על הלשון שלי רק שלא יאשימו אותי גם בזה (למרות שעוד לא עשיתי בגרות אחת)? |{-]|

עידכון אחרון ומצחיק

ביום שישי ישבתי מול המנהלת, והייתה שיחה מטומטמת להפליא. אני לא מדרדרת את החברה שלי אני רק משמשת לה דוגמא שלילית. לטענתה היא (חברה שלי) פשוט לוקחת את ההסכם שלי ואת אורך החיים שלי ומלבישה אותם על עצמה, בניגוד ליכולות שלה לטענתה. וכשאמרתי לה שזה קצת פחות נורא אבל בדיפלומטיות היא אמרה לי שאם היה יושב מולה אדם מבוגר היא הייתה מאוד כועסת... אין גבול למורים האלה ...

למעלה