תשמעו משהו מעניין!!!!

רותם ג

New member
תשמעו משהו מעניין!!!!

אני קוראת ספר על גלגול נשמות (אני די מתעניינת בנושא הזה!) ואני קוראת שדולפימים הם גיגול מפותח בהרבה יותר ממנו והם גלגול של ילדים אוטיסטים ובגלל זה ילדים אוטיסטים מסתדרים כל כך טוב עם דולפינים... בעצם הבעיה של אוטיטסטים היא שהם הרבה יותר מפותחים מבחינה מוחית מאיתנו ושהם לא נולדו בדורות הנכונים ובגלל זה הם לא מסוגלים לעשות דברים פשוטים ןהרבה פעמים מוצאים אותם מסתדרים עם דברים מסובכים כי הם כבר נמצאים בשחב שכבר הם לא צריכים את כל הידע הפשוט.... האמת שקצת קשה לי להאמין בזה אבל זה נשמע כזה מעניין

e-shfiyut

New member
קצת?!!

קצת קשה לך להאמין בזה???!!! לי הרבה קשה להאמין בזה!!! מה זה הספר הזה??? למה את קוראת אותו... יש ספרי מדע בדיוני יותר טובים.... אפילו הארי פוטר עדיף.... אני לא מבינה אותך... קראת כל ספר אחר בעולם??? שזה הדבר היחידי שישאר לי לקרוא...רק אז...אולי אני אשקול את זה... לירן אני עדיין בהלם....גלגול נשמות...בולשיט!

area 51

New member
דווקא...

דווקא לדעתי יש פה איזה משהו, אני לא מדבר על הגלגול נשמות כן, אני חושב שזה שטויות. כל הרעיון של אוטיזם, הוא שהם חושבים שצורה שונה מאיתנו, לפי מה שאני קראתי הם חושבים בתמונות ולא במילים, כבר היו מקרים על אוטיסטים שהיו גאונים, במתמטיקה או שח לדוגמא בלי שהבינו את המשחק, שמעתי אפילו סיפורים על אוטיסטים שראו עמוד של צופן ופיענחו אותו ישר, אני יודע שיש על זה סרט (מרקורי עולה) אבל הסרט כן מבוסס על היגיון. אוטיסטים הם אנשים חכמים, כל כך שאין לכם מושג אפילו, לא יודע אם לעולם נבין אותם, אבל הם בהחלט מבינים הרבה יותר מאיתנו.

goldy

New member
את יודעת שאישה נכנסה להריון מחיזר? H-(

האמת? אין לי מושג מה זה כ``כ קשור, אבל אני מניח שיש קשר כלשהוא. (לפי דעתי כל הקטע הזה עם הדולפינים והאוטיסטים נכתב ללא כל קשר. חוץ מזה שישנם מקרים שאפילו דולפינים לא עוזרים.) כל בחורה שלא מצצה חושבת שטעם החיים זה קוקה-קולה. (אל תקחו את המשפט הזה ברצינות! סתם בשביל הקטע!)

למעלה