תשמעו משהו מוזר...

תשמעו משהו מוזר...

לפני כשבועיים או שלושה נפגשנו עם בחורה פשוט מקסימה מהרצליה, היא מאד מצאה חן בעינינו (למעשה, היא הכי מצאה חן בעינינו מכל הבחורות שפגשנו עד היום) והיתה אמורה להתחיל לעשות את הבדיקות. היא אמרה לנו שיתכן שתהיה לה בעיה עם הרישום הפלילי במשטרה לכן דבר ראשון היא תבדוק שזה בסדר כדי שנדע אם אנחנו יכולים להתקדם. אחרי יומיים התקשרתי לשאול אותה מה נשמע ואם היתה במשטרה והיא אמרה לי שהיא חולה ולכן טרם הספיקה לטפל בנושא. מכיוון שראיתי שהיא לא חוזרת אלי, אחרי כמה ימים התקשרתי אליה שוב והשארתי לה הודעה במשיבון שאנחנו רוצים לדעת מה קורה כדי שנדע אם להתקדם עם בחורות אחרות, שאני מקווה שהיא מרגישה יותר טוב, וביקשתי שתחזור אלי בכל מקרה כדי שאדע אם היא מעוניינת או לא. היא לא חזרה אלי ומזה הבנתי שהיא לא מעוניינת. והנה עכשיו, פתאום אחרי שבועיים בערך היא השאירה לי הודעה שהיא היתה בחופשת מחלה בצפון (היה לה סטרפטוקוקוס) ושעכשיו היא חזרה ושהיא מעוניינת להתחיל לקדם את הנושא בשבוע הבא. מה אתן אומרות ?! מצד אחד היא ממש מצאה חן בעיני ויכול להיות שהיא באמת היתה חולה, ומצד שני - אם היא רצינית אפילו אם היתה חולה אתן לא חושבות שהיא היתה יכולה להחזיר לפחות טלפון ? אשמח לקבל את חוות דעתכן.

מירבי*

New member
דניאל, הציעי לה להיפגש שוב, ככה

תוכלי לבחון את רצינות כוונותיה, הסבירי לה שחשוב לך מאוד שיישמר קשר רציף ביניכם, שאת מבקשת שהיא תיידע אותך אם היא נסוגה מהעניין. אם לא היו לה כוונות רציניות, סביר להניח שלא היתה מצלצלת מיוזמתה, למה לה לשקר לכם?, אפילו אם היא לקחה את הזמן הזה כדי לבדוק אפשרות לקשר עם זוג אחר זה עדיין לגיטימי, תני לה צ´אנס דניאל, זו דעתי. בהצלחה

אני מסכימה עם מירבי

את צריכה לתת לה צ´אנס,אני מתארת לעצמי שהיה לה מספיק זמן לחשוב על זה. והיא הגיעה להחלטה!

בנדה1

New member
הי יקירתי, להלן דעתי

בנוגע לבחורה שמעשנת, גם לי זה מפריע ואני מעשנת בעצמי, אבל אני לא רוצה לחשוף את התינוק לחולרה הזו. יחד עם זאת גם הפונדי שלנו אמרה שתעשן כ 4/5 סיגריות, ואין לי מה לעשות, אני רק מקווה שזה לא יפגע בטיפולים או בעובר. בנוגע לנוכחית, גם אני חושבת שכדאי להפגש ולדון בהכל, מלשון "שלח לחמך על פני המים" בסוף תדוגי משהי. ב ה צ ל ח ה והרבה חיבוקים, תהנו באילת ותיזהרי מהשמש וכוכבי הים...

סלי1234

New member
הי דניאל

אף פעם על תישללי, פשוט תלכי על זה בסוף תמצאי בהצלחה סלי.

גם אני חושבת..

כמו סלי וכולן, לא כדאי לשלול, כדאי להפגש להבהירנקודות לגבי רציפות שמירת הקשר שביוחד חשובה בנושא כל כך רגיש. ושיהיה בהצחלה מתוקה מי יודע אולי היא המיועדת ועלית סוף סוף על דרך המלך!!!!!!!!!! מחזיקה אצבעות!!!!!!!

miri71

New member
דניאל, הייתי גם אני פוגשת אותה שוב

ומדברת איתה הכי ישר שאפשר: הייתי אומרת שהאמון מאוד חשוב כאן, שכשנעלמים לך את מרגישה חוסר אמון ומתח ושדברים כאלה לא יכולים להיות בתהליך כ"כ קשה וארוך... בהצלחה

למעלה