תשמעו מקרה..

yossi iv

New member
תשמעו מקרה..

ילד, רוצה לחצות את הכביש, הכביש סואן מאוד יש שם נהגים שהם חיות טרף, והילד יודע שהנהגים בכביש, הרבה מהם שונאים אותו, כי הוא כל הזמן מציק להם, והם הנהגים, בעצמם לא כ"כ נחמדים, כל הזמן גם הם מציקים לו. הילד מחליט לרדת לכביש כדי להציק לנהגים יותר קצת יותר,ברגע שהוא יורד, הוא נידרס. תגידו לי,מה אתם יכולים לומר על הילד הזה?

חחחחחחח, לא יודעת מה בקשר לילד,

אבל הסיפור מצחיק, בצורה קצת סדיסטית, אבל מצחיק

lady polegra

New member
שהילד הזה הוא...

אני. לא לא אני לא יגזים. אבל בכל אופן הילדון הקטן הזה מתגרה במזל שלו.

מה אתה יכול לומר על הילד? לא הבנתי

מתוך המשל שלך למה אתה חותר? שבני אדם הם מציקנים וטיפשים? לא הבנתי, תסביר בבקשה על מה חשבת...

אפשר לראות בילד הזה הרבה

אנלוגיות לחיים בעולם בכלל ובישראל בפרט... עבריניים צעירים (ואז הכביש זהו עולם הפשע והנהגים הם סתם עוד עבריניים מתחרים,מתנחלים(שהכביש זה השטחים והמכוניות זה...אתם בטח מנחשים) ועוד כמה שלא עולות לי בראש בשעות שכאלו....

באמת תגובה נחמד

רק שעם החתימה שלך אני יכול להתווכח. יותר נכון עם השורה האחרונה: אדם אחד שמאמין במשהו נקרא משוגע...". אפשר להתווכח על זה.

השורה האחרונה היא...

בעצם ביקורת על החברה,אני לא באמת חושב שאם בן אדם אחד מאמין במשהו נקרא משוגע אבל אם תסתכל על ההיסטוריה ועל המוחות הגדולים שנרדפו סוכלו ונידונו למוות ברעל,תסתכל שככה אכן החברה שלנו אז(וגם עכשו) חושבת ברובה

חלמית

New member
למה אתה חושב עליו??

הוא לא היה היחידי שהאמין במה שהוא האמין... לעומתו היו כל מיני מדענים שהאמינו לבדם בתיאוריות שלהם ונחשבו למשוגעים והיום נחשבים לגאונים... בקיצור, גזר - אתה עצור!

שמעי

כשרוצים לעשות הכללה חייבים לבדוק אם באמת יש אפשרות להכליל. אפשר להגיד שרוב האנשים שמאמינים במשהו לבדם, נחשבים למשוגעים. לא ניתן לאמר שכולם. כמובן שזה משתנה ממקום למקום מאדם לאדם מחברה לחברה מעם לעם מתרבות לתרבות ממסורת למסורת. קשה מאוד להכליל בעניין הזה לא הייתי מציע לכם למהר לעשות את זה. תחשבו בגדול, תמיד!

SadClown

New member
אמממ

אולי שצריך להתפשר בחיים ולהגיע להסכמה... כי אם נלחמים זה בזה ואף צד לא מוותר זה לא נגמר, או שזה נגמר באסון...

למעלה