תשמעו מה קרה לי!!!!

noa the motek

New member
תשמעו מה קרה לי!!!!

מצאתי בבית שלי את הספר המאהב שהשמיניה למדו עליו!!! אני יודעת שהוא אצלי כבר המון זמן אבל אפפעם לא חשבתי על זה בקשר לשמיניה!!!! מגניב לא??? שווה קריאה??? תגיבו!!!

KiShKooSh

New member
אמ... לא../images/Emo4.gif

הספר היה טוב גם לפני זה עצוב שקוראים אותו בגלל השמיניה אבל נגיד זה עדיף כי ילדים לא קוראים כלום במילא

chen010189

New member
זה כמו האלה שהתחילו לשמוע ת'ביטלס

רק בגלל השמינייה... אנשים לא מוצאים את האיכות והיופי שבדברים על פי מה שהם, אלא על פי סדרה או מושא הערצה שלהם.

לא בהכרח יש אנשים

שבעקבות השמינייה נחשפו לביטלס ,וזה שזה בא בכפוף להערצה זה לאו דוקא אומר שזה רע...

o r t a l13

New member
כן..

לדוגמא אני.. ברור ששמעתי על הביטלס וכמה שירים פה ושם.. אבל בעקבות השמינייה שמעתי יותר שירים והתחלתי לאהוב אותם ולשמוע אותם, ולא בגלל השמינייה אלא בגלל שהם יפים..

ny22

New member
מנהל
זה בערך מה שרציתי לומר...

שזה לא בדיוק נורא אם היא נחשפה ל"המאהב" עקב השמינייה, זה בסה"כ חשף אותה לזה.

נעמקה19

New member
נכון.

אני מבינה שזה מגניב ומתלהבים מזה שיש לך ספר כמו שראית בתכנית טלויזיה. אבל עכשיו להתחיל להעריך ולקרוא אותו בגלל שהוא היה בשמיניה?! לדעתי זה די מוזר... אני אהבתי ואוהב הביטלס לפני ואחרי השמיניה!! אבל עכשיו למשל, כשאני שומעת את "היי ג'וד" אני תיכף בוכה..חחחח...

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif אני למשל לא רק בגלל השמינייה

אני לא אהבתי את השירים האלה רק בגלל השמינייה פשוט נחשפתי לשירים ולא ידעתי עליהם קודם ופתאום זה היה כל כך יפה שהתחלתי בעקבות זה לשמוע את השירים

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif אני התחלתי לשמוע שירים של

הביטלס אבל מה הקשר
אני פשוט שמעתי את זה בסדרה שאהבתי אז גם התחלתי לשמוע כי השירים באמת יפים
אבל זה לא אומר שאם אני שומע את השירים בסדרה ואח"כ אני שומע אותם כל הזמן אז זה ממש ממש ממש לא אומר שזה רע

גם אני!!!

אני שומעת אותם מאז שהייתי קטנה(גם אבא שלי חולה על הביטלס) ואני התחלתי לשמוע אותם יותר ולאהוב אותם יותר כי התחלנו ללמוד אותם בבית ספר להצגה וגם בגלל שקיבלתי לנגן אותם...

Super Chuly

New member
לדעתי

יש לעודד דברים כאלה... לא כולנו (ולמעשה אף אחד מאיתנו) נולדים עם ידע על יצירות ספרותיות ומוזיקליות (כמו "המאהב" והביטלס), ואם אדם אחד מגלה את התכנים הללו דרך הטלוויזיה- הרי זה משובח. המטרה מקדשת את האמצעים, וכל אחד מגיע לתחומים שונים בדרכים שונות. ככל שנחשף יותר לדברים שונים ככה נתפתח לאנשים טובים יותר, ו"השמינייה" היא דרך מצויינת לפגוש בדברים חדשים ומעניינים, את לא חושבת? ליהי :)

KiShKooSh

New member
כן, אבל יש הבדל...

בין אלו שיקראו את זה בגלל שהם שמעו על זה בסידרה לבין אלו שיקראו את זה בגלל שזה היה בסידרה

Cindy Campbell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo135.gifצודקת, אבל אם ילדים

יתחילו, נניח, לשמוע את "הביטלס", לא יאהבו את השירים שלהם אבל ימשיכו לשמוע אותם בגלל "השמינייה", זה כבר סתם טיפשי.

ny22

New member
מנהל
שתיכן כל-כך צודקות!

השמינייה היא בסה"כ סידרת טלויזיה...

Oshi love Tamir

New member
נכון...גם אני מכירה את הביטלס...

מלפני "השמינייה" אני אוהבת את השירים שלהם.

הספר מעולה

הסרט הישראלי פחות. קראתי את הספר בכיתה ח' (לפני 5 שנים, שתבינו כמה שאני זקנה וקוראת בפורום הזה ורואה את הסדרה).

chen010189

New member
לא... אבל בהחלט שווה חסימה

בא לך לשרשר פעם הבאה? בשביל זה לפתוח הודעה חדשה?

nadav1232

New member
נצל"ש!

בעיתון "7 ימים" יש כתבה על ילדים שמקימים חבורה של שמיניה והם פותרים תעלומת.. חח...

ny22

New member
מנהל
נכון, גם אני רציתי לפרסם זאת! ../images/Emo8.gif

למעלה