תשמעו מה קרה לי

symptoms

New member
תשמעו מה קרה לי

אז אני יושבת לי ועושה שיעורים באלגברה(פיכס
) וכדי שאני לא אמות לגמרי אז אני שמה בווינאמפ את כל השירים שיש לי במחשב ונותנת לו לנגן אותם אקראית אז קודם כל גיליתי שיש לי 403 שירים של אלאניס (
לי) ודבר שני פתאום מתחיל השיר No Apologies מהדיסק השני של אלאניס ואני כזה שואלת את עצמי מה לעזאזל שיר של סלין דיון עושה אצלי במחשב ועד שאני קולטת שזו אלאניס היא ממש נשמעת כמו סלין דיון בשיר הזה. אז רציתי לשאול אתכם אם גם לכם זה קרה באיזשהוא שיר של אלאניס(בעיקר מאלה הראשונים ששם היא ממש לא נשמעת כמו עצמה...) או שזה קורה רק לי
וחוץ מזה שמתם לב איך הקול שלה השתנה?

Rוית

New member
הקול שלה השתנה המוןןןןןןןן

שומעים הבדל עצום מאז ועד היום, פעם היה לה קול הרבה יותר כזה.. הממ.. פופי כזה (במיוחד שפעם היא שרה שירים מאוד פופים..
) אממ לא זכור לי כרגע שזה קרה לי עם שירים של אלאניס כי אני מכירה אותם ככה שאני ישר מזהה אבל זה בהחלט קורה עם שירים אחרים..

נכון לאללה

גם אם תשמעו הופעות מ1995-6 תראו שהיה לה שם קול הרבה יותר צרחני ממה שיש לה היום...שמתם לב לזה? (במיוחד בall i really want)

Rוית

New member
אממ יש בזה משהו אבל

אז היו לה גם שירים הרבה יותר צרחניים מעכשיו.. עכשיו חלקם יותר שקטים והיא גם לא קופצת המון על הבמה כמו פעם כי היא עם גיטרה לרוב..

symptoms

New member
טוב גם לי זה לא קורה

בשירים של אלאניס שאני מכירה אבל השירים הישנים (אני מתכוונת לפני JLP) הם בלתי ניתנים לזיהוי אין בהם שום מאפיינים אלאניסיים
(אם אתם יודעים למה אני מתכוונת) והיא ממש לא נשמעת כמו עצמה לרוב שאני שומעת שיר של אלאניס (גם אם לא שמעתי אותו קודם) אני מזהה ישר שזה אלאניס אבל כמו שאמרתי את השירים הישנים לא(אולי אני מדחיקה :- P )

Rוית

New member
יוווווו תמונה מגניבה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

מאיפה

למעלה