תשמעו מה חלמתי...

Charmed Gal

New member
תשמעו מה חלמתי...

חלמתי בלילה שאני בא לאיזה חורשה, זה היה אחרי הצהריים בחלום, ושמה אני נפגש עם קלארק, לנה, פיט, קלואי, ויטני, ולקס. ואני כאילו חבר שלהם והכל, ויטני ופיט יושבים למטה על איזה שולחן פיקניק כזה ואני והשאר יושבים על איזה עץ גובה וחזק... ואז לנה מספרת לנו שהיא רוצה להפרד מויטני... ואז אנחנו הולכים קצת ואז לנה מדברת עם ויטני והם נשיארים ידידים ואז פתאם היא מכריזה על האהבה שלה לקלארק... זה מה שאני זוכר מהחלום.. ונשבע לכם שבאמת חלמתי את זה...

angel of Death

New member
לי היה חלום ממש מפחיד בלילה ../images/Emo80.gif

אוקיי הוא לא קשור לסמולוויל אבל הוא היה ממש מוזר! טוב אני אספר כי אני חייבת, זה רודף אותי
כולם יודעים שאני אובססיבית כלפי incubus.ואתמול גיליתי שלסולן יש חברה חדשה. מה שהכאיב לי מאוד. ואז כשנירדמתי חלמתי שהם מופיעים מתחת לבית שלי ואני לא ידעתי מזה. ואני אומרת לחברה שלי אויש איזה מפגרת אני נכנסתי לאתר שלהם היום (מה שבאמת קרה אחרת איך אני יודעת שלברנדון יש חברה?) ולא בדקתי את הלוח הופעות שלהם! איך יכולתי? ואז נשאר כרטיס פנוי וחברה שלי נכנסה ואחר כך היא יצאה משם וכרצתה למכור את הכרטיס למישהו מאיתנו בחמיר מוזל
אבל לי לא היה כסף. בסופו של דבר נכנסתי ואני לא ממש זוכרת איך. אבל לפני שנכנסתי אני זוכרת שהתחלתי לבכות לבכות
ושאלו אותי למה. אז עניתי שאני בוכה לא מעצב אלא מאושר. בגלל שכל כך רציתי לראות את המופעה שלהם. ואם רוצים מאוד מאוד וחזק משהו כנראה שזה מתגשם.... מוזר לא?!

AndreaCorr ©

New member
הייתי חייבת להגיב!!!

אינקובוס שולטים וברנדון בויד כזה כ-ו-ס-ו-ן קבלי תמונה

angel of Death

New member
אבל הוא שלי שלי שלי רק שלי ../images/Emo80.gif

טוב, ושל החברה שלו אנחנו התחתנו !!!! תשאלי אותו!

casperit

New member
להעריץ אנשים רק בגלל..

שהם כוסונים זה דפוק. סליחה, פשוט התגברתי על זה אתמול ואני לא יכולה להישאר אדישה.. יעל

007bg

New member
בקשר לחלום../images/Emo91.gif

אנילא פה לשפוט או להגיד לך מה לעשות אבל: לא כדי לספר את החלומות שלך למישהו שאתה (בתור בן אדם...) לא מכיר/לא מחבב אותך (לא שאני מאשים או משהו) מאחר ואומרים שאיך שאותו אדם יפרש את זה כך זה יקיים לטוב (הלווי) או לרע (חס וחלילה) סתם לידע כללי!

casperit

New member
אוקי:)

כנראה שבתת מודע שלך אתה רוצה שלנה וקלארק יהיו ביחד. יעל

גם אני פעם חלמתי על סמולוויל..

אני לא זוכרת מה בדיוק כי זה היה מזמן אבל זה היה קשור באיזה מגרש שמחליקים בו על גלגיליות או על הקרח משהו.. מוזר לאללה. אחד הדברים המוזרים זה שאני גם הייתי בחלום ואני בכלל לא רוכבת על גלגיליות או על מה שהיה בחלום שלי בכלל..

Buffy1

New member
חלומות... ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

חלום מעניין, עוד לא יצא לי לחלום על סמולוויל. אתם כבר יודעים שאני מכורה לבאפי והרבה פעמים אני חולמת עליה (על הסדרה, לא עליה ספציפית!) וגם על אנג´ל (גם הסדרה וגם הערפד
)

למעלה