תשמעו- וזה חשוב

תשמעו- וזה חשוב

לאחר שנה וחצי בו הקמתי וניהלתי את הפורום כמיטב יכולתי והבנתי אני רוצה לפרוש ולכן אני מחפשת יורש/ת אז אם יש מבינכם מי שמוכן או שמכיר מישהו מתאים אנא פנו אלי אני מוכרחה להוסיף שאני התחלתי ללא שום הבנה וידע ולמדתי המון המון וגם שצוות תפוז מקסימים וגם ישנם כאן בפורום המון אנשים טובים שתמיד עוזרים טל

טוט

New member
חבל ../images/Emo4.gif

בתור מבקרת מזדמנת (בכלל אינני מרפאה בעיסוק...), רציתי רק לומר: חבל... אבל מן הסתם יש לך, טל, סיבות. רציתי לומר שאני אוהבת לבקר כאן מדי פעם ולהתעודד מרוח הנתינה הנדיבה ששוררת כאן, וממך טל, שאינני מכירה, אבל אני מאוד-מאוד מעריכה. אז בהזדמנות זו: תודה רבה טל על שמורת הטבע הזו, ותודה גם לכל שאר המשתתפים/ות. הצלחה, בריאות ושמחה לטל, ומקווה שפורום זה ימשיך כפי שהיה.

חן חן לך טוט ולך נגה ולכ מי שמתענין

אני מאמינה שיש לעזוב משהו כאשר אוהבים ולא להגיע לקצה מן הסתם עוד אבקר כאן רבות... לפי תפישתי צריך להכנס יום יום או כמעט כל יום לקרוא את ההודעות, לעיתים לעשות סדר ו/או לדאוג למענה וכמובן לענות אם יש לך לעדכן ולהוסיף מאמרים קבצים קישורים כשיש כאלה ולך יש קצת יותר זמן וישנם עוד רעיונות רבים כיצד להפרות את הפורום כמו תחרויות אירוחים פינות ועוד מה דעתך טל

אנחנו איתך

טל יודעת את דעתי על עבודתה המצוינת בהקמת וניהול הפורום "העברי" הראשון של הריפוי בעיסוק. כדרכם של חלוצים - אני מאמינה שתעשי חייל בכל פרוייקט חדש שתבחרי לקחת על עצמך ואני מקווה שמי שיקח את השרביט ישא אותו לפחות באותה הרצינות וההתמדה. שיהיה רק טוב, והמון בהצלחה. סיגל

למעלה