תשמעו בדיחה

fire storm

New member
תשמעו בדיחה ../images/Emo58.gif

פדפויל-אנס-רוצח, ראש מאפייה ורוצח, ארכיטקט גאון, איש לבן גדול ומגושם ששקוע עמוק בחרא, איש שחור נמוך וחלקלק ששקוע עמוק בחרא, והיספני בינוני ומשעשע ששקוע עמוק בחרא נכנסים לפאב במקסיקו.... LOL אני יודע מה יהיה בעונה הבאה, זאת השערה פםרועה, אבל זה כל כך שקוף-
יותר סוג של ניחוש
: יציעו פרס ענק על הראש שלהם! מליוני דולרים!

get low

New member
לא ולא ../images/Emo58.gif

אין סיכוי שטי באג ישרוד! מדבר כזה מאבדים המון דם, אין לי מושג איך הוא לא מת כבר בפרק הזה.. והוא עוד הולך.. כן בטח

NatalieMi

New member
נראה לך???

הבנאדם הזה ישרוד עד העונה השלישית אפילו - אין פשוט חייב את הדמות הזאת! ושתישאר

4ShiRaN

New member
ספוילר פרק 22

חובה שטי באג ישרוד... הוא דמות מענינת

Blabash

New member
../images/Emo207.gif

יש לי שאלה בשבילכם!
מי לדעתכם השחקן הכי טוב
והשחקן הכי גרוע בנמלטים?!

Blabash

New member
עונה לעצמי.... XD

הכי טוב (לא יכולתי לבחור אחד.. אז 3!) : 1.ג'ון אברוצי.. שאני אף פעם לא זוכרת את השם שלו... הוא היה ממש טוב גם בארמגדון! 2.וונטרת מילר (מייקל) 3.דומיניק פרסיל (לינקולן) הכי גרוע: שרה.. לא יודעת את השם שלה.. פיכסה. תענו!!! (=

LoKa18

New member
עונה:

שחקנים מעולים: פיטר ורוברט - רולזזז :) המממ.... פחות אהבתי את המשחק של דומיניק (סליחה מראש אם פגעתי במעריציו).

Blabash

New member
אממ...

מצטערת על הבורות.. אבל אני לא יודעת את השמות הפרטיים של כולם... מי זה פיטר ורוברט...? XD

LoKa18

New member
חחח פיטר זה

אברוצי האגדי! ורוברט זה טי באג הנפלא!

LoKa18

New member
הבעיה העיקרית בו...

זה שהוא מדבר הוא בקושי מזיז ת'שפתיים. כאילו....אין כל כך הרבה הבעות וכדומה. אבל אולי באמת זה רק בדמות ככה - צריכים לראות אותו בעוד סרטים בתפקידים שונים ולהשוות.

Blabash

New member
אז זהו...

שאני אמרתי שהוא אחד השחקנים הטובים שם כי ראיתי אותו בעוד כמה מקומות... חלק בתפקידים קטנים אבל לדעתי הוא שחקן ממש טוב... (= דרך אגב, לאלה שיש להם יס.. יש ביום שישי "בלייד טריניטי" ששם דומיניק משחק ערפד!
סרט לא הכי אינטיליגנטי.. אבל נחמד... XD

למעלה