תשמעו אנשיםםם

BADbob

New member
תשמעו אנשיםםם

סתם לידע כללי למה בחורף חיבים תחליפות הגדולות הארוכות האלו ? אמרו לי שאתה יכול לקבל מכת קור או משהו כזה אם תהיי בלעדיהם

הם שומרות על חום הגוף

ורק אם אתה מעל שעה במים אז אתה באמת צריך חליפה כי חורף שלנו זה לא בדיוק חורף

Adict

New member
בואנה, מה זה הזיון שכל הזה !!!!

חייבים חליפה בחורף. המים קפואים, זה לא קשור לכמה זמן אתה נמצא במים. כניראה שאתה לא מדבר מנסיון אז שתוק.

sboarder

New member
אני אישית צריך חליפה בחורף

אבל אני מכיר שלושה אנשים שעוברים את החורף בארץ בלי חליפה טמפרטורת המים בחורף בערץ היא 14-16 מעלות שזה קר אבל יש אנשים שעומדים בזה אנימכיר אנשים שקר להם כבר מתחת ל23 מעלות אני שם חליפה מתחת ל19 אבל אם יש יום שמש חזק אז אני מסוגל לגלוש גם באמצע החורף בלי חליפה

שהתחלתי לגלוש ולא היה לי תכסף

היתי בחורף עם לייקרה נהייתי חולה מזה כמה פעמים אבל לא משהוא רציני

BADbob

New member
אתם מזה לא מבינים תשאלההההה

שאלתי אותכם אם יש איזה שהוא נזק בזה שאני יהיה בלי החליפה פשוט אמרו לי שיש כזה דבר מכת קור או משהו כזה שאתה עלול לטבוע

מה זה מכת קור? אולי כווית קור

פשוט לא כדאי להיות הרבה זמן כי חום הגוף יורד

faith2

New member
היפותרמיה...

יכול להוביל לירידת החום מתחת ל-34....ככה שמומלץ להימנע מזה כי זה יכול להוביל להיפותרמיה קשה ומשם כבר לכוויות עור וחוסר הכרה.

למה את חושבת שמעניין אותו איך קוראי

ם לזה בשפה רפואית???? ובחיים שלי לא קיבלתי כוויות קור מהים

faith2

New member
אם סלח לי...

אבל לא אתה שאלת את השאלה! ככה שהתשובה לא הייתה מופנת אלייך! כן היתה משורשרת לתגובה שלך, אבל בהחלט לא מכוונת אליך!

BADbob

New member
תודה פיית

אבל מה זה היטרופזיה או איך שאת לא קוראת לזה ? עכישו חייבים חליפה טובה או שמספיר חליפה פשוטה ב500 שקל ?

faith2

New member
היפותרמיה...

למעשה זה ירידת חום הגוף מתחת ל-34 מעלות עד 29....והיפותרמיה קשה זה מתחת ל-29. עכשיו ממש לא צריך חליפות....המים מאוד נעימים

LeeCooper69

New member
לא מדויק....

יש אנשים שחום הגוף שלהם לא ממש גבוה (37 ואפילו 36 מעלות צלזיוס) היפותרמיה זה תת-חום. כשהגוף במצב של איבוד חום אז התאים והשרירים מתחילים לרעוד כדי לחמם את הגוף. ואגב, הייתי בצלילה (מתחת למים מן הסתם
) ולבשתי חליפה כזו ועדיין- רעדתי מקור. וזה היה בקיץ
(סוכות זה עדיין קיץ פה, לא
) אז אני אישית ממליץ על החליפה למרות שלא נראה לי שהיא עוזרת במשהו.

faith2

New member
בשביל גלישת גלים...

בקיץ בסדר בלי חליפה...... צלילה זה כבר משהו אחר.... ובקשר לחום הגוף?...הממוצע הוא 36 אצל רוב בני האדם....

בוא נסכם את זה ככה

זה ממש לא בריא זה יכול לעשות לך נזקים רציניים אם אתה כל יום נכנס ליותר משעה. דלקות פרקים, דלקת ריאות, כוויות ועוד בלאגנים. חוץ מזה אין מצב שאתה מחזיק מרצונך החופשי יותר מרבע שעה בים חורפי גם בגלל המאמץ אם זה ים גבוה וגם הקור הזה מפרק לך תתחת ברמות שאתה לא מכיר

הגזמת זה לא כזה נורא

יש סיכוי גבוהה שתקרר מעל שעתיים ויש לך דלקת ראות בטוחה

flitzeR1000

New member
אני גולש בלי חליפה בחורף ובנתיים

חוץ משינוי צבע (לכחול) לא קרה לי כלום...

BADbob

New member
טוב שלא תגיד לי

בינתיים חוץ מזה שהשתעלתי כל הזמן קיבלתי שפעת קבוע וכולי נעשיתי לבן אני בסדר מרגיש מיליון אחוז חחחחחחחחחחחחחח מה זה העור נעשה כחול מה אתה נורמלי חחחחח

למעלה