תשמעו איזה קטע!!!!!!

תשמעו איזה קטע!!!!!!

היום בהצגה קרה משהו מאודדדדדדדדדדדדדדדדדד מיוחד!! גם צאלה מערבי(שילה) והילה מערבי(שילה),היו על הבמה יחד תוהים איך? אז זה הסיפור, צהריים ליום רביעי,טלפון מתקבל,קלייר חולה,מהר מהר טלפון לקרן,ומגלים שיש לה הצגות בערב...אוי אוי אוי מה עושים?אין דיון!!! אהאא!צאלה המדהימה הזו, קיפצצה לה ישר לתפקיד של דיון,ואם יורשה לי,היא היתה,מדהימההההה!!!! קיבלנו היום דיון גוספלית,כהה,שונה,נו מור ציוצים בגובה התקרה בערך,למרות שהיא אפילו לא התקרבה לקרן המדהימה,היא היתה גדולה,אז כול הכבוד לצאלה אחרק,שעשתה היום משהו מאוד מאוד קשה,מכל בחינה. בראבו! לילה טוב מחר יום שיתוק 3 הצגות!

diri

New member
וואו...

..כל הכבוד...זו בטח הייתה חוויה מגניבה בשבילה.. אבל ככה זה כשאתה עושה מליון פעם את אותה ההצגה, ועוד לאורך שנים.. אתה פשוט זוכר את כול כולה מההתחלה ועד לסוף.. אז אני מניחה שמבחינת המילים לא הייתה לה בעייה..אבל ממש כל הכבוד על זה שיצא טוב..אבל האמת לא היה לי כל ספק.. מתי ההצגה האחרונה? (עד הפעם הבאה?) יום טוף, דירי

שלדר

New member
צאלה מוכנה לזה כבר 4 שנים!

וברור שהיא עושה את זה נהדר ובסיגנון שלה! ענקית,,נהדרת.

Hippie Jeannie

New member
יו איזה חבל שלא ראיתי את זה!

התפקיד הזה, כמו שהוא כתוב (בשביל קרן) ממש לא מתאים לה, כי יש בו טונים ממש גבוהים, אבל אני בטוחה שהיא שינתה אותו כך שהוא נהיה פרפקט בשבילה. בטח הפכה את תפקיד האלה בעלת צלילי המלאך לכוהנת כושית גדולה בעלת קול גוספל רוטט. יו, זה בטח היה ממש מיוחד!

למעלה