תשמעוווווווו

קרוקדיל

New member
תשמעוווווווו

הייתי שבת אצל המאמן שלי איזה כייף היה אבל מה יצאתי משם עם כוונות רצח אז אל תתפלאו אם אני לא יהיה פה בזמן הקרוב סימן שאני בכלא ואחרי שצחקנו נעבור לחלק האומנותי מה אתם אומרים איזה גישה עדיפה בחיים מי שמעצבן אותי מה לעשות לו? ואם הוא לא רק מעצבן אלא גם מרים יד האם אז כבר יש לי אישור לפתוח לו ת´שושנה? אגב לפני כמה זמן פורסמה פה הודעה שמחפשים שחקנים מומחים באומנויות לחימה להשתתפות באיזה סרט מישהו יכול להגיד לי איך אני מוצא את זה?

קציצון

New member
אז ככה

כבר הביקוש של האישור מהפורום מראה שאתה יודע מה היא התשובה אישור אתה לא תקבל פה מאף אחד מה זה מרים יד מאיים מכניס לך אגרוף לכתף? אתה יכול ללכת בלי שהוא ירביץ לך מאחורי הגב פשוט לך, היו כבר כמה סיפורים על אנשים שהלכו מכות ניצחו והרגישו את עצמם גברים ואחר כך חשבו שאם הם היוצאים מזה בלי קרב היו מרגישים הרבה יותר טוב. בא לך להוציא עצבים קנה שק איגרוף תרביץ לקיר תתאמן או כל דבר אחר מישהו שמעצבן אותך תתעלם ממנו נכון זה קשה במיוחד בידיעה שאתה יכול להשתיק אותו פעם אחת וזהו הוא לא ייפתח יותר מילה אבל BE THE BIGGER MAN ובקשר לסרט אין לי מושג

קרוקדיל

New member
טוב כי זה לא מה שהמאמן אמר לי

הוא אמר לי מי שנותן לך כאפה שבור לו את הראש ואני אישית עכשיו מת שאיזה מישהו יתן לי מכות רק כדי להחזיר לו תראו איזה השפעה יש למאמן על הבנאדם

יובל13

New member
שמע

לדעתי המורה שלך טועה עם איזה ערס מצוי דוחף אותך נותן לך כאפות(וכבר היה על זה דיון עם אני לא טועה)אבל לא עושה שום דבר רציני אז כן אתה צריך להגיב אבל לא להרוג את הבנאדם אתה יכול לתפוס לו את היד ולעקם אותה או להפיל אותו אבל לא לשבור לו את הראש(שלא תגלה פתאום שזה סתם חבר שלך )רק בגלל שהוא ערס מתלהב אבל גם לא להפוך למטרה רק כי אתה רוצה להיות"בוגר" אבל הכי טוב זה ללמוד כאפהדו או ערסיצי

למעלה