תשלומי משכנתא?

מצב
הנושא נעול.

ינשוף23

New member
תשלומי משכנתא?

תשלומי משכנתא?
שלום רב! אבי עזב את הבית המשותף. ואני חי עם אמי בבית, אבי מוכן לקחת על עצמו במסגרת הסכם ממון את תשלומי המשכנתא.האם העובדה שנערוך הסכם ממון שבו יהיה רשום כי מעתה והלאה אבי לוקח על עצמו את כיסוי חוב המשכנתא ובלסוף חותמת של בית משפט. האם תשלומי המשכנתא יעברו לאחריותו הבלעדית של אבי?גם אם ייקרה לו משהו? והתשלומים יעברו לאימי?שכן נכון להיום שניהם רשומים על ההסכם. ולכן אבי רוצה לרשום בחוזה שהוא יהיה אחראי לכיסוי התשלומים. תבתודנ ינשוף.

תשובה

תשלומי משכנתא?
שלום רב! אבי עזב את הבית המשותף. ואני חי עם אמי בבית, אבי מוכן לקחת על עצמו במסגרת הסכם ממון את תשלומי המשכנתא.האם העובדה שנערוך הסכם ממון שבו יהיה רשום כי מעתה והלאה אבי לוקח על עצמו את כיסוי חוב המשכנתא ובלסוף חותמת של בית משפט. האם תשלומי המשכנתא יעברו לאחריותו הבלעדית של אבי?גם אם ייקרה לו משהו? והתשלומים יעברו לאימי?שכן נכון להיום שניהם רשומים על ההסכם. ולכן אבי רוצה לרשום בחוזה שהוא יהיה אחראי לכיסוי התשלומים. תבתודנ ינשוף.
תשובה
מבחינת הבנק שניהם חייבים לשלם. אם ההורים יעשו הסכם, הוא יהיה חייב ואם היא תשלם היא תוכל לדרוש ממנו החזר. אבל אם אף אחד לא ישלם הבנק יתבע את שניהם.

ינשוף23

New member
תודה אבל...

תשובה
מבחינת הבנק שניהם חייבים לשלם. אם ההורים יעשו הסכם, הוא יהיה חייב ואם היא תשלם היא תוכל לדרוש ממנו החזר. אבל אם אף אחד לא ישלם הבנק יתבע את שניהם.
תודה אבל...
שלום לך ! השאלה שלי האם ניתן לעשות הסכם שאבא לוקח על עצמו את האחריות. ולאחר מכן הבנק לא יוכל לבוא לאמא בטענה לשלם. מאחר וזה מעוגן בהסכם????בתודה ינשוף

אם הוא מוכן להעביר פורמלית

עוד שאלה...
שלום לך! ואיך בכל זאת אפשר לסדר את העניין שתשלום המשכנתא יהיה על אחריותו של אבא.\??? חשוב לציין שאבא מוכן לתת את הבית לאמא ומוכן לקחת על עצמו את תשלומי המשכנתא. בתודנ ינשוף
אם הוא מוכן להעביר פורמלית
את יחלקו בדירה לאשתו והבנק מסכים לא תהיה שום בעיה. עליהם לעשות הסכם ולבקש אישור הבנק להעברה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה