תשלומים לבית ספר

trasher

New member
תשלומים לבית ספר

אוקי נראה לי שפה זה מקום טוב ויפה לכתוב את המידע הזה: למי שקיבל כבר את מכתבי התשלומים לבית ספר יוצא שכל תלמיד צריך לשלם 1337 שקל. נראה נחמד ויפה ממבט ראשון, אבל תזכרו שאנחנו 352 ילדים בשכבה (היינו ככה השנה). 352*1337=470624 ש"ח. לאן זה הולך? רק הטיול שנתי עולה 700 שקל!. אני אקח חופשה באילת בסכום הזה!. כמובן יש את כל הזיוני שכל על 5% הנחה למי שמשלם במזומן. אז נגיד ש*כולם* משלמים במזומן. זה יוצא 447092 שקל. זה הגיוני? חצי מיליון שקל מההורים? וכל מי שמזיין תשכל שזה לא עניינו אז שיחשוב שוב, ההורים שלכם משלמים את זה. ואתם בגיל שכבר צריך לחשוב על כסף. תגובות? מענות? טענות? נ.ב. כמה חישובי צד פשוטים. תשלומים לטיול שנתי - 246400 ש"ח תשלומים למסיבת סיום שנה - 100000 ש"ח. נראה שהולכים להזמין לימוזינה פרטית לכל תלמיד בסכום הזה!.

id0a

New member
זה באמת חושלינג יקר

עזוב את כל החישובים שעשית יא חתיכת משועמם, אבל 700 שקל על טיול ? שיתנו פירוט של הטיול ונראה אם זה באמת שווה כל כך הרבה כסף...

id0a

New member
מה את יכולה לעשות ? פפפפפפפ

א. את יכולה ללכת לאהוד (בתור קבוצה מאורגנת) להגיד לו בלה בלה בלה ושזה יקר מדי ואת רוצה לדעת בדיוק לאן כל הכסף הולך... ב. אפשר להתארגן כל השכבה ( כן כן, כל השכבה) ולא לשלם פשוט...מה הם יעשו (יורידו את המחירים)? נחיה ונראה...

glebRa

New member
בנוגע לב'

הם פשוט לא יוציאו אותנו לטיול וזהו, זה גם ככה מפריע להם "להכין" אותנו לבגרויות.

id0a

New member
הם יוציאו אותך

כמו גדולים ואתה בסופו של דבר תשלם פחות.

id0a

New member
גרבר יא הומו אפחד לא שאל אותך !!!!!

תסתום ת'פה !!!! דווקא השנה א"י לא עולה הרבה... כולה 4 ימי סיור, צריך לתפוס את שלמה לשיחה שוטפת, לא מתקבל על הדעת!

id0a

New member
לא זוכר..אבל ממש לא הרבה ורלוונטי

כי לא משנה כמה כסף נוציא על המגמה, ארץ ישראל שווה את זה ! ! !

id0a

New member
יש לי שתי מילים מחוברות לומר לך

סתמיסתמי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה