תשלום שעות נוספות

מצב
הנושא נעול.

panda26

New member
תשלום שעות נוספות

תשלום שעות נוספות
אני סטודנטית שעובדת במשרה חלקית. השכר שלי הוא לפי שעה. איך החוק מתייחס לשעות נוספות במצב שכזה?? תמיד אם עוברים את התשע שעות היומיות זכאים ל125% וכו'?

amir4marathon

New member
עורכת הדין שלי טוענת ש..

תשלום שעות נוספות
אני סטודנטית שעובדת במשרה חלקית. השכר שלי הוא לפי שעה. איך החוק מתייחס לשעות נוספות במצב שכזה?? תמיד אם עוברים את התשע שעות היומיות זכאים ל125% וכו'?
עורכת הדין שלי טוענת ש..
החוק קובע שיום עבודה הוא בן שמונה שעות לא כולל הפסקות בעבודה למנוחה או אוכל וכדומה. עבור השעות התשיעית ועשירית יש תוספת של 25% על השכר הרגיל והחל מהשעה העשירית תוספת של 50% על השכר הרגיל. אל תוותרי, תלחמי על כבודך וזכויותיך. אמיר :)

panda26

New member
תודה רבה - יש איזה סימוכין כתוב?

עורכת הדין שלי טוענת ש..
החוק קובע שיום עבודה הוא בן שמונה שעות לא כולל הפסקות בעבודה למנוחה או אוכל וכדומה. עבור השעות התשיעית ועשירית יש תוספת של 25% על השכר הרגיל והחל מהשעה העשירית תוספת של 50% על השכר הרגיל. אל תוותרי, תלחמי על כבודך וזכויותיך. אמיר :)
תודה רבה על התשובה. האם יש סימוכין שאוכל להדפיס ולהראות לו?

amir4marathon

New member
הכי פשוט

תודה רבה על התשובה. האם יש סימוכין שאוכל להדפיס ולהראות לו?
הכי פשוט
שמעבידך ישאל את הרואה חשבון שלו וזה מעוגן בחוק הדברים שכתבתי. אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש. כלומר, במידה ולא יכבד חוקים אלו, עלול הוא למצוא את עצמו משלם הרבה יותר במידה ויוחלט לתבוע אותו בבית דין לעבודה. רוב המעבידים לא יודעים את החוק או מעדיפים להתעלם ממנו בכדי לחסוך בהוצאות. לי אישית נמאס מזה. מעביד שלא מכבד את מה שמגיעה לעובדו, סופו שלהתבע בבית דין לעבודה וטוב שכך. אז לסיכום, הוא צריך לברר לא את. הוא המעסיק שחייב ע"פ החוק לשלם לך תוספת שעות נוספות. בהצלחה, אמיר

מצב
הנושא נעול.
למעלה