תשלום מזונות....

Raychoo

New member
תשלום מזונות....

...לא האמנתי כשנתקלתי במצורף. איכשהו, יכולתי לפחות להבין גבר שאין לו כסף ומסתבך באי תשלום מזונות מתוך האין. אבל כשיש...והכל טוב...והקריירה פורחת, למה? למה לא לשלם מזונות ילדים....? איך מגיעים למקום הזה? שמישהו יסביר לי בבקשה כי לפעמים נראה לי שהאקס שלי חושב שגם הוא סלבריטי....

אשתדל להסביר לך

כבר ראית שכאן , כאשר מישהו או מישהי כותבים משהו , זו רק האמת מהצד האחד והיא די רחוקה מהאוביקטיבית . קל וחומר כאשר זו כתבה בעיתון לגבי גורם שלישי . לא הוא הגיב ולא היא הגיבה . וקל קל קל וחומר כאשר זה בכלל לא עיתון אלא צהובון כמו מעריב או ידיעות . אז מה בדיוק את רוצה שנסביר לך ?

Raychoo

New member
האמת?

שאלתי היא די רטורית. כשאדם שיש לו לא משלם מזונות, לדעתי זה נובע מאחת משתי סיבות: 1) הוא מנסה לנקום בגרושתו מתוך כעס עצום שיש לו עליה. 2) הוא חושב שסכום המזונות שנפסק אינו הוגן ולא רוצה להרגיש פראייר (הגבר הישראלי הממוצע אינו יכול לסבול שמישהו יגיד עליו פראייר...מספיק שיגלה שחבר שלו משלם פחות ובעל הכנסה דומה ויישרפו לו הפיוזים..). לגבי עיתונות צהובה, הכל יכול להיות. אולי אין צו עיקוב. אולי הוא כן שילם. אולי לא. לא משנה. אני נוטה דווקא להאמין לכתוב...כי אם זה לא נכון...תביעת הדיבה לא תאחר לבוא (ובצדק רב במידה והכתוב אינו נכון כי זו ממש הכפשה).

Raychoo

New member
זו גם שאלה רטורית?

או שעוד רגע אקרא שיש לו גם בעיית הימורים קשה ובעצם אין לא? :)

אז בואי ואוסיף לך עוד סיבות

מתוך היכרות , קצת יותר אישית וקצת פחות אישית , מדוע האבא מפסיק להעביר מזונות. 1. מכיוון שהאם מזניחה את הטיפול בילדים ורשויות הרווחה טרם גיבשו החלטה . ( הוא קונה אוכל , בגדים וכל מה שצריך ואת כל זה מביא בשקיות לבית האמא של הילדים ) 2. מכיוון שהאם משתמשת בכסף של הילדים לטובתה ( בגדים , נעליים , בילויים ) 3. מכיוון שמתוך 3 ילדים , 2 עברו לגור איתו והאם לא משתתפת אפילו בשקל אחד מזונות לאבא , אבל בחוצפתה דורשת שהוא ימשיך לשלם על הילדה שנשארה אצל האם. אני לא מכיר עוד , אבל בהחלט מאמין שישנם עוד מצבים .

Raychoo

New member
נכון מאד...

באופן כללי. אבל אני התייחסתי אך ורק למצב שבו הילדים גדלים אצל אם משמורתנית אחראית שדואגת לילדיה לכל (לדוגמא...אני) ולאב בעל אמצעים כלכליים לא מועטים. (ושוב באמת שאין לי מושג מה קורה במשפחת אשכנזי... )

לזה בדיוק התכוונתי

"אם משמורתנית אחראית שדואגת לילדיה לכל (לדוגמא...אני)" ואילו הוא : "לאב בעל אמצעים כלכליים לא מועטים" . קראי 2 תגובות שלי למעלה . היכן האמת ? וזה לא שיש לי סיבות לפקפק באמינותך . זה רק מוכיח מה שהתכוונתי . מבחינתך , את אם השנה ואילו הוא , לפחות ביל גייטס . יבוא הוא ויאמר : היא אם השנה לעצמה בלבד ואילו אני בקושי גומר את השבוע כי יש קיצוצים וכו וכו וכו. בקיצור , אני שב ואומר ,וזה מתייחס למה שכתבת , אני יכול לדמיין הרבה יותר משתי סיבות מדוע גבר יפסיק את תשלומי המזונות לאישה .

Raychoo

New member
לא טוענת שאני

אובייטקטיבית. הסובייקטיביות לא פוסלת דיון בכל נושא שהוא. גם התגובות שלך ועמדתך אינם אובייקטבים. אז מה?

denur1

New member
מדובר בכתבה בעיתון ששני הצדדים

סרבו להגיב אליה. היות ובני הזוג לא מעוניינים להיתדיין דרך העיתון בואו נכבד אותם ונרד מהעיניין.

אפשר להמשיך ולהתדיין בושא העקרוני

כמה קשור - לכבד אותם? המדובר במשהו עקרוני שמן הסתם מציק לעוד אנשים אחרים, ולא בבני הזוג עצמם. לגיטימי לגמרי.

Raychoo

New member
נכון!

הנושא לדיון אינו מה שכתוב בכתבה (אם כי זה מה שעורר אותי)...אלא "אי תשלום מזונות על ידי אבות בעלי אמצעים".

למעלה