תשלום האגרה

shlomoy1

New member
תשלום האגרה

למישהו יש טיפ איך נמנעים מתשלום האגרה?

גלעד#

New member
להצהיר שלא היה לך לא רדיו וטלוויזיה

אחרת - אין דרך אחרת. עדיף להמנע מאי נעימויות כי יכולים לעכל את הרכוש ולהכנס לחשבונות בנק. אולי כדאי לבקש הקלות (כמו פנסיונרים או הכנסה מועטה או אני לא יודע מה).

דרדרית

New member
לשלם כמו ילדים טובים...

כי עם מוסדות שמאיימים בהוצאה לפועל- אני לא מתעסקת. יעני - יש חוק אז שומרים עליו. נ.ב. אני עוברת ת'מעבר חציה רק בירוק גם כשאין שוטר...

סינאן

New member
שמעתי משהו

היי פעם שמעתי שאם הופכים את הטלויזיה מי מקלט לסתם מוניטור לא צריך לשלם אפילו אם זה נכון נסי להסביר להם את זה משלמים וזהו אכלנו אותה

יעלת

New member
פעם אודטה דנין הסבירה איך

הופכים את הטלויזיה למוניטור.טכנאי יכול לנטרל את החלק שקולט את השידורים(מכאן שמו מקלט טלויזיה). לוקחים ממנו אישור על "התיקון" שולחים להם את האישור. ויותר לפי החוק לא צריך לשלם. כמו כן יש עוד אנשים שפטורים:נכים,מקבלי אבטחת הכנסה ועוד. בכל מקרה מנסיון אם לא שילמת,הם ידרשו רק את הקרן ולא את הקנסות. הבנתי שיש בעיה משפטית עם גבית הקנסות,ולכן כדאי לנסות,לפני שמשלמים את כל הסכום כולל הקנסות.

psa

New member
אני יודעת שפעם עשינו הפוך מצג המחשב

הפכנו לטלויזיה. זוכרים את הCOMMODORE? בעידן הP.C. הפך להיות צג טלויזיה באיכות מעולה להרבה זמן...

bennyTKD

New member
אודטה טעתה

הטריק שאודטה נתנה אז לגבי האגרה לא נכון מבחינת החוק. כדאי לבדוק קודם את פסקי הדין האחרונים מבתי המשפט בארץ בנושא זה. חבל לשלם סתם לטכנאי ובסוף תצטרכו לשלם גם את האגרה. בני

צפנתי

New member
לא רוצה לעשות בלאגן, אבל הכי הכי

לא רוצה לעשות בלאגן, אבל הכי הכי יעיל להמנע מתשלום אגרה זה לא להרשם כזוג נשוי בארץ, לא ברבנות ולא במשרד הפנים. יש לזה השלכות על המשכנתה/ירושה/ילדים/רכוש משותף, לכן אם מתכננים אחד מהנ"ל כדאי לעשות חוזה מקיף אצל עו"ד. 2 זה תמיד ב-י-ח-ד!

צפנתי

New member
מי שכבר נרשם- אבוד לו כמובן...

ועוד עיצה קטנה בקשר לחתונות- הזוגות האמריקאים (השותפים למשק בית ובעלי ילדים משותפים) במחקר מסויים על זוגיות שהביעו הכי הרבה שביעות רצון מתחומי זוגיות שונים היו ..............???? הזוגות הלא נשואים. נו שוין, זה תואם את המשפט של אמא שלי על גירושין: אם לא מתחתנים לא מתגרשים.

neko

New member
אנשים לא נשואים לא משלמים אגרה?

--- "יופסקו הנישואים בבני אדם!" (סטיקר חביב שראיתי איפשהו)

צפנתי

New member
נכון מאד.

איך עולה עליך רשות השידור? רק אחרי שנרשמת באחד משניים: הרבנות או משרד הפנים כזוג נשוי. וזה, אגב, בדוק מרווקה מאושרת שלא שילמה אגרה מעולם. תשאלו זוגות טריים...ותראו גם אתם!! כמובן שאפשר לשלם אחרי שנותנים דיווח על מקלט. עוד לא ראיתי שיגידו לא למי שרוצה לשלם... עוד שיקולים נגד ובעד, שאני לא בטוחה בו ממקור ראשון: אם יש/יהיו ילדים את המשכנתא הטובה ביותר מקבלת אמא רווקה. לזוג ללא ילדים עדיף להתחתן לטובת המשכנתה. יש עוד שיקול להרשם או לא כזוג נשוי: אם אחד מבני הזוג לא עובד, הוא לא ישלם בטוח לאומי ומס בריאות בנפרד אם הזוג נשוי. כלומר זה שיקול בעד חתונה, רק שאותי הוא לא משכנע.

סינאן

New member
לא נכון

היי ברגע שקנית מכשיר טלוויזיה הם כבר יודעים על זה ומי בכל צריך את הקופסה המעצבנת הזו?

bennyTKD

New member
לא אומרים "לא נכון" לצפנתי

אם אתה הולך לחנות וקונה טלויזיה, איך בדיוק רשות השידור יודעת על זה? מאיפה יש להם שם שלך או כתובת שלך? הרי אתה יכול לשלם בחנות במזומן (ולא בכרטיס אשראי או צ'ק) ולבעל החנות לא יהיה את הכתובת שלך. צפנתי צודקת. ברגע שתתחתן, גם אתה וגם אשתך תתחילו לקבל הביתה מכתבים מרשות השידור על כך שאתם צריכים לשלם את האגרה. איך הם יודעים שיש לכם טלויזיה? הם לא יודעים. אבל לרוב האנשים יש, ולכן הם שולחים דרישת תשלום. ותזכור תמיד: צפנתי שולטתתתתת!!!!!!!!!!!11111111 בני

צפנתי

New member
המלצה חמה שלי, לא להתחתן...

אבל נראה לי שבמקרה של סינאן זה מאוחר מידי? עוד המלצה ענקית: חוזה מקיף אצל עו"ד, במקום/או בנוסף לחתונה. זה יוצא יותר זול בסוף, במיוחד במקרה של גירושין.

שוב אגרת טלויזיה:

מה אתם אומרים, במקום להעביר כתובת, אני אחזיר אותה להורי, זה מסוכן?

למעלה