תשלום ב Pay Pal

Roishnizi

New member
תשלום ב Pay Pal

האם מישהו הצליח פעם לשלם ב PAY PAL באמצעות כרטי אשראי רגיל ( לא בין לאומי )?

eitanh53

New member
איך אפשר? קומבינציות המספרים שונה לחלוטין כך

שהמערכת לא יכולה לזהות שמדובר בכרטיס אשראי. אתה חייב כרטיס בינלאומי.

Roishnizi

New member
מוזר...

כי לפני כשעה בערך השתמשתי בכרטיס שלי ( לא בין לאומי ) בכדי לשלם ב PAY PAL וקיבלתי קבלה ואישור על ביצוע העסקה. וזה אחרי שהתקשרתי לבנק ושם נמסר לי כי הכרטיס תקף בארץ בלבד... ( לאומי כארד )

eitanh53

New member
הכיצד? אתה להגיד לי שהם אישרו את

הכרטיס? נראה לי מוזר, כי ברגע שאתה מקיש את הספרות, כבר הקומבינציה של 4 הספרות הראשונות, אינה תואמת את המערך הבינלאומי, יופיע לך הודעה על המסך שהכרטיס לא מתאים. היות ומדובר במספר ספרות שונה ובספרות שונות בין כרטיס מוקמי לבינלאומי אני תמהה כיצד המערכת שלהם אישרה זאת. PayPal נחשבים לאמינים ובטוחים ביותר מבחינת העברת כספים, לכן נראה לי תמוהה כל האפשרות להעביר כספים עם כרטיס מקומי. אבל.....? בנוסף לספרות אתה חייב לתת להם את הקוד הסודי האישי של הכרטיס שמזהה את הכרטיס (קוד שלא קיים כמה שאני זוכר בכרטיסים המקומיים) וואלה מוזר.

umbo

New member
אין כאן שום בעיה (בעצם יש....... )

אין שום בעיה לשלם בכרטיס אשראי "ישראלי" בחו"ל - מבחינת ויזה זהו כרטיס כמו כל כרטיס אחר. הבעיה היא הבנק שלך, שבחוצפתו מטיל עליך קנס על כך שהעזת להתחמק מהעמלה של יצירת כרטיס חדש - "בין לאומי". אם יש לך מספיק כסף בבנק, תבוא אליהם ותדרוש לא לשלם שום עמלה \קנס \עונש (מחק את המיותר) - למה ? ככה !!! כי אתה דורש !! אחרת אתה מוציא את כל הכסף מהסניף !!! לפעמים זה עובד - תנסה. מבחינת התשלום עצמו, כאמור אין שום בעיה !!!!

Roishnizi

New member
תודה על המידע

אני בהחלט לא מתכוון לשלם שום קנס על ביצוע הפעולה. ושוב תודה על המידע.

gabimaor

New member
גם אני

קניתי עם כרטיס אשראי שאמור היה להיות תקף רק לישראל דרך אתרים בינלאומיים.כל עוד יש לך מספר מאוחרי הכרטיס עם 3 ספרות לאישור זה יעבוד יופי.

IgalR

New member
אין בעיה לקנות עם רוב

הכרטיסים המקומיים בחו"ל נכון לפני 90% מהכרטיסים אפשר לסלוק בחו"ל. יוצאים מהכלל הם כרטיסים ישראכרט מקומי בעלי 8 ספרות(שאר הכרטיסים הם בעלי 12-16 ספרות) . לפעמים האתרים מבקשים עוד מספר בעל 3 או 4 ספרות המודפס בצידו האחורי של הכרטיס . זהו קוד cvv2 שהספק יכול לדרוש מהלקוחות כדי לצמצם הונאות .

eagle701

New member
אין שום בעיה לרכוש מחו"ל עם כרטיס אשראי שתקף

רק בארץ לפי טענ ת החברת אשראי אני מזמין די הרבה מוצרים מאתרים מחו"ל ואף פעם לא היתה לי בעיה וה"קנס" של הבנק זה שקל אחד קטן שזה על המרת המטבע משקל לדולר או לאירו הקיצתר אין שום בעיה להזמין עם כרטיס אשראי שתקף רק בישראל באינטרנט

למעלה