תשכנעו אותי...

Ori Shem Tov

New member
חחח...

את האמת שעשיתי את זה כי אני רוצה לעשות השוואה בין ריזון לקיובייס... בוא נגיד אם אני רוצה להוציא קטע רציני אני יכול לעשות את זה בריזון?

HeavenlyB

New member
אלה שתי תוכנות שונות

בריזון אתה לא יכול להקליט אודיו. אתה לא יכול להוסיף כלי VST או כלים אחרים חיצוניים. אתה פשוט משתמש במה שהתוכנה מציעה. מקצועי זה עניין של מה שאתה יכול לעשות, לא קשור לתוכנה.

ירדן פ

New member
סופסוף בנאדם נורמלי. כל הכבוד

ריזון היא לא צעצוע, ריזון היא תוכנה מעולה אם יודעים להשתמש בה כמו שצריך, אני אישית מוציא המון דברים מעולים מריזון, ולא זה לא אני קובע שהם מעולים, היה אחד פעם שאמר לי שאי אפשר לעשות מוסיקה פסיכודלית טובה בריזון. אני הוכחתי לו אחרת, עשיתי את הטראק בריזון ורק את הגימור עשיתי בקיובייס, מעברים, לא השתמשתי בכלים בקיובייס, הכל ריזון. שלחתי את זה לאינפקטד, ל-void, לסקאזי וכולם אמרו שהטראק מעולה וברמה מקצועית לכל דבר. יכול להיות שסקאזי יחתים אותי אצלו בקימיקל קרו הכל תלוי במה שאתה מחפש לעשות, כמובן שאם אתה מחפש להוסיף כלים חיים זה לא אפשרי כי אין אדיו בריזון הכל מידי.. אבל אם אתה מחפש לעשות דברים אלקטרונים כמו שאני עושה ריזון היא תוכנה מעולה ותניב פירות לא פחות בשלים מקיוביס, השאלה היא מה המוח שלך והידים שלך מסוגלים לעשות נקודה

HeavenlyB

New member
אכן, רוב העניין פה הוא הכשרון

הכשרון המוסיקלי והכשרון להשתמש בכלים שיש לך בצורה הטובה ביותר. החיפושיות הקליטו על 4 ערוצים ואלה אלבומים שמכרו עשרות מיליונים. אם זה אפשרי, אז הכל אפשרי. רק צריך להרחיב אופקים ולתת לדימיון לעבוד.

Ori Shem Tov

New member
אה כן ואני יודע שבריזון...

אי אפשר להקליט אודיו... אני לא עד כדי כך קלולס...

ירדן פ

New member
גימור הכוונה פה

למעברים , לעשות אותם חדים ועשות כמה ערוצים של אדיו מתוך הטראק עצמו ולשחק עם זה לעשות רוורס ואפקטים וכו' רק הגימור נעשה בקיובייס

elper11

New member
ירדן אחי כנס רגע..

תגיד לי אחי אתה מהקריות ??? אתה עובד עם פרדוקס ??

למעלה