תשכנעו אותי

תשכנעו אותי ../images/Emo70.gif

ככה: במרץ חגגתי 18. וקיבלתי את זכות הבחירה. יחד עם זכות הבחירה הגיעו המון המון המון לבטים. אני הומו, מחוץ לארון, בדעותיי אני נמצא חזק מאד שמאלה. בגיל 13 הצטרפתי ל"נוער העבודה", יותר מאוחר עזבתי את מפלגת העבודה והצטרפתי ל"נוער מרצ". את נוער מרצ עזבתי כשמרצ נכנסה לאותה ממשלה עם ש"ס (תקופת ברק) ונורא נורא התאכזבתי ממנה. גם העיניין החברתי (חרדים, כפיה דתית - שזה מושלך באופן ישיר על הכלכלה, כמובן) מאד חשוב לי וגם העיניין המדיני (שיהיה שלום כבר !) יחד עם זה, ידוע לי שרק מרצ ושינוי תומכות (בפומבי) בקהילה הוורודה, אבל יש בי רצון מאד חזק לחזק את מפלגת השמאל הגדולה (מפלגת העבודה) מה גם שעכשיו היא צריכה את הקולות האלה יותא מתמיד - אסור להשאר בלי מפלגה גדולה. מצד שני מרצ מציעה את המקום ראילי לח"כ גאי - במקרה והיא מקבלת 12 מנדטים (מס´ 12 ברשימה של מרצ) ועכשיו גם ביילין נכנס לסיפור, שויין. בקיצור, אני נורא מבולבל ולא יודע למי לתת את הקול שלי. אני דיי משוכנע שהליכוד ינצח בבחירות הבאות. וסביר להניח שליכוד יקים גם ככה קואלציה עם החרדים - אם כך, מה הטעם ? שכנעו אותי ! נ.ב - אם הקול שלי הולך לשינוי זה ללא ספק בגלל טומי.

ים ושמש

New member
בקיצור-אתה מה זה מבולבל,,,,,,

אתה בן 18?מזל טוב.מה עם הצבא? כאשר בחור בן 18,כותב "שיהיה שלום כבר!"כאילו זה תלוי ברצון המפלגה שבשילטון-ולא באויב שמולנו,,,,,זה מצביע על בילבול אמיתי בתפיסה המציאותית ! מפלגת שילטון בוחרים על פי תפיסה מדינית. לו ההצבעה היתה עם שני פתקים-יכולת לשחק עם הבחירה שלך. בחר ברע במיעוטו-לפי השקפתך המדינית-ולא האם יש הומו או לא במיפלגה,,,,

פלסטיק

New member
אני סומך על אנשי ש"ס שישכנעו אותך

לדעתי הם עושים את זה טוב מספיק

../images/Emo41.gif אני מוכן לנסות ../images/Emo140.gif

למה שינוי ולא מר"צ - כי מר"צ כבר הוכיחו שהם מאד אוהבים את הכיסא וישבו בממשלה אחת עם ש"ס ויהדות התורה.
למה שינוי ולא העבודה - העבודה (כמו הליכוד) היא מפלגה גדולה ומסואבת המקבעת את המצב הקיים (והמאד לא אופטימלי).
מה עוד כדאי לך לדעת על שינוי: מפלגת שינוי ממוקמת במרכז המפה הפוליטית מבחינת דעותיה בנושא מדיניות הפנים והמצב עם הפלסטינאים. מכיוון שנוצר בישראל מצב בו לא המפלגות הגדולות קובעות את סדר היום אלא המפלגות הקטנות/בינוניות חשוב שתחזק את שינוי כדי שהיא תוכל לזכות בתואר "לשון המאזניים" במקום ש"ס. הצבעה למפלגת שינוי היא הימור בטוח לעומת מר"צ מכיוון שמר"צ לא יכנסו לממשלה עם הליכוד ואפילו ממשלת עבודה הם עלולים לפרוש בגלל קיצוניות יתר. מפלגת שינוי לעומת זאת בהחלט יכולה להכנס לקואליציה גם עם הליכוד ולהשפיע מבפנים וברור כשמש שהיא גם יכולה ללכת היטב עם העבודה. גם כאשר שינוי באופוזיציה פעילות שינוי נמרצת יותר מאשר פעילות מר"צ כך שבכל מקרה גם אם המפלגה שלך לא בקואליציה היא בהחלט תהיה בעניינים ותזיז דברים. לגבי היותך הומו מוצהר - כידוע לך מפלגת שינוי תומכת בהחלט בקהילה הורודה מתוך תפישת עולם ברורה של חופש וזכויות הפרט. תהיה בטוח שמפלגת שינוי תלחם למען הזכויות שלך כהומוסקסואל ותילחם ב"כוחות השחור" החרדים שטוענים שאתם חולי רוח וכד´. לגבי מר"צ והח"כ הגאה - לדעתי זהו באמת לא שיקול רציני אבל כמו שאומרים it´s up to you. וכמובן - טומי לפיד - האיש שאומר את מה שכולנו חושבים.

למעלה