תשישות כרונית

תשישות כרונית

שלום. אני סובל תקופה ארוכה מתשישות-המצב לא משתפר ולעיתים נראה כי מחמיר. ביצעתי בדיקות דם מקיפות ולתענת הרופאים הן תקינות. בין תוצאות הבדיקה ניתן לזהות כי: כולסטרול HDL נמוךׁ33.56ׂ גלוקוז נמוך- 73.4 MPV נמוך- 7.11 RDW נמוך 11.7 בנוסף עלה בתוצאות כי: CMV-IGG- חיובי EBV- IGG- חיובי הרופאים אומרים לי כבר כמה פעמים שאני בריא ושזה כלום- אני ממש סובל בקיץ אני עתיד להתחיל לבצע תפקיד מאוד קשה ותובעני בזרועות הביטחון ואני חושש ממצבי הבריאותי. מה אני עוד יכול לבדוק ואיך אפשר להתמודד עם המצב?

LaSaponaria

New member
התשישות שאתה חש היא תוצאה של....

מחלת הנשיקה (מונונוקליאוזיס) בה חלית. ישנם אנשים שעוברים את המחלה "בקלות" ויש אנשים שסובלים מתופעות לוואי חודשים ואפילו שנים. ישנם אנשים שמחפשים עזרה רפואה האלטרנטיבית. באופן אישי, אני חובת שמה שנחוץ זה מנוחה וזמן (לתת לגוף להתגבר).

0 אור 0

New member
טיפול להעלאת האנרגיות

קודם כל, התרופה הכי טובה למחלה , ובפרט מהסוג הזה הינה מנוחה טובה, אוכל טוב ואנרגיות חיוביות. תנסה למצוא את הזמן לחיות בצורה יותר חיובית, אפילו בצורה מלאכותית לחשוב חיובי, לשמוע מוזיקה טובה, לטייל על חוף היום - כל מה שעושה לך את זה מבחינת עוצמות חיוביות להחלמה. תנסה למצוא את הזמן לנוח באמת - גם לישון טוב, גם לנוח באמצע היום, גם לצאת לחופשה של התנתקות מוחלטת. תנסה לאכול טוב יותר: לשתות מים וחליטות צמחים , להוריד רעלים (כימיקלים, צבעי מאכל, סוכר לבן , סיגריות) לאכול הרבה ירקות ופירות, מזונות מלאים, כמה שפחות ארוחות כבדות ומטוגנות ומזון מהיר מעבר לכך אני מאד ממליצה על טיפול טבעי לחיזוק - באופן טבעי אני אמליץ על רפלקסולוגיה, אבל גם שיטות אחרות יכולות לחזק ולהבריא

harduf9

New member
מחלת הנשיקה ואולי גם היפוגליקמיה

ירון שלום EBV הוא וירוס שגורם למחלת הנשיקה. כך שראשית אתה חולה. CMV הוא גם וירוס, נדמה לי שקרוב משפחה של ה EBV. גלוקוז 73 הוא נמוך, אך יש אנשים שחיים כך והכל בסדר, צריך לבצע בדיקות נוספות. MPV ו RDW לא זכור לי מה זה. כך שלא אתייחס. אצל מבוגרים מחלת הנשיקה עלולה להמשך חצי שנה ואף יותר. אני מכיר טיפול אחד יעיל ל EBV, הוא יעיל גם לשאר הווירוסים. הטיפול מוכח גם על עצמי רק שמעבר לשני הוירוסים היה לי גם סטרפטוקוק B. (שטופל באנטיביוטיקה). אם אתה מעוניין בפרטים שלח לי מסר. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה