תשוקה!!!

תשוקה!!!

כשהיא רקדה לצלילי המוסיקה כל המבטים הופנו אליה כולם היו מרותקים לגופה החתולי בצבע השוקולד המתוק שהתנודד ופירכס בתנוחות מעגליות של משגל. גופה החטוב ריקד במעגלים וסיחרר את רשיהם של הגברים בפאב הם הביטו בה בערגה .חשקו בה. ורצו לנעוץ בה את איברם הזקור. ולתת לה לחוש את מגע הפלדה אשר בן רגליהם. היא חשה במבטיהם העורגים אך שמה עצמה כאילו אינה חשה בדבר ראשה היה סחרחר עליה. היא פנתה אל הבאר וישבה בשיכול רגלים כאשר שמלתה השחורה מטפסת אל על וחושפת רגליים ארוכות וחטובות וחושפות את הסליפ הקטן שבין רגליה. פרק 1 -------- מחכה לתגובות

bugbuster

New member
גררררר, ן- ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif , זה מספיק

"תגובה?" כן, את ההמשך את ההמשךךךך ועכשיו גם אפשר סוף סוף לברך ברוכה הבאה.

תשוקה!!! 2

פרק - 2 היא ידעה שעני כל נעוצות בה אך היא בשלה עוצמת את עניה ומתמסרת כולה לעונג המבטים מלאי התשוקה והזימה גורמים לה עונג עילאי. ותחושה של שליטה ועליונות. היא מגישה את כוסית המשקה לשפתיה ולוגמת מן המשקה לאיטה מלקקת את שפתיה החושניות והבשרניות בתנועות ליקוק מפתות הו כמה היא סקסית ומפתה שאין גבר שאינו מוכן ליפול לרגליה וללקק את התות בין שיפתותיה ולחדור לתוכה ולנבור ולחפור בה עד כלות. לשתות את מיצי ערוותה ולהשתכר מגופה הענוג והמתוק לרדת על ארבע וללחוש אני שלך רוצה להיות לך לעבד כל חיי רק תני לי צאנס . ...........................

רגע, שאני יבין

אם אני אגיב, את תמשיכי? כי הנה, הגבתי, ואני חושב שמגיע לנו המשך...

למעלה