תשוקה סמויה

angel151

New member
תשוקה סמויה ../images/Emo176.gif

אני ואתה באותו מקום עבודה הכנסת אותי בתור שומרת מסך שלך (מלאכית בתמונה ) בעבר כל כך ביקשת לחבק אותי ולאהוב אותי אבל אני? אני הייתי כל כך מבולבלת .. לא מבינה אותך .. מדוע? המתנת לי כל כך הרבה הבטחתי לך דברים שמעולם לא יכולתי להגשים אותם בעבר כי משהוא שם הפריע לי.. אני שם בתוך המחשב שלך יודעת שמידי יום אתה מביט בי.. באותו מלאך ... בעלת השער הארוך שכאשר אני נכנסת למשרדך אני רואה אותי שם .. הייתי בלתי מושגת כי אהבתי היתה במקום אחר .. אצל אותו אחד שכינה אותי מלאכית והביא אותי לעיר המלאכים .. מידי יום אנחנו רואים אחד את השני והמתח באויר עולה .. אמרתי יש בך הרבה קסם.. אתה אומר לי- כבר אין בי קסם. הכל הלך שום דבר לא עובד.. יש ועוד איך עובדה.. הקסמת אותי ה המתח והתשוקה כל כך מורגשת באויר כל כך רוצה להרגיש אותך ואתה אותי זה ברור לי מה שמטריד אותי בכל העיניין זה שאתה מאוד נשוי.. מדוע אף פעם אישתך אינה מוזכרת? היתה היא פעם אחת והאמת? אנני יודעת הסיבה היותכם ביחד.. העובדה כי אתה מחפש את קירבתי מראה בי שמשהוא שם לא תקין... פוחדת לעשות מהלך כל שהוא.. למרות רצוני העז אתה כל כך נשוי.. ושוב הגענו לאותה נקודה שאנחנו כל כך רוצים אחד את השני אבל איך חיים ואיך יכולים להיות בקשר עם אתה כל כך נשוי ואני גרושה והמדהים שאנחנו מחזרים אחד אחרי השני איך אפשר?

maof

New member
ישנם דברים בחיים......

שלעולם לא יגיעו לסוף ......... יש אנשים שאומרים .....למה לי זה קורה ????? איך אני מוצא את עצמי כל פעם מחדש בקשר "דפוק" ????? לפי דעתי חישבי לרגע לאן מובילה אותך הדרך..... ולאן את ניסחפת ...מה את משדרת ? ומה את רוצה ?? בימקום לומר לאחר מעשה טעיתי !!! חישבי לרגע ...מה את רוצה עבורך עצמך מעוף

ענת יקרה

לפעמים פועלים עלינו כוחות מנוגדים, כוח אחד, שנראה מאוד חזק כרגע, מושך מאוד מאוד לעבר האיש הזה, וכוח אחר, הרבה יותר חלש כרגע, אומר: הי, הוא נשוי,זה יכול להיות מסוכן... כשכוח המשיכה החזק הזה עובד, לא תמיד אפשר להקשיב לקולות האחרים בתוכנו, או מסביבנו (במקרה הזה הקול של מעוף), שאומרים: סכנה... נסי לקחת את סוף השבוע, כשהאיש לא בסביבתך הפיזית, כדי להבין מה נכון לך, ולהחליט אם את נותנת לעצמך להסחף להרפתקאה המושכת והמסוכנת הזו, או שאת בוחרת אחרת... כך או כך, אנחנו איתך, פייה (שנשבעה לעצמה לא להמשך יותר לאנשים נשואים לעולם....)

angel151

New member
לכן הכנסתי הודעה זו כאן

משום שאני די מתלבטת.. מצד אחד די קוסמת לי " ההרפתקאה" כי הוא מאוד מושך ואולי אין בי עדין רצון לקשר רציני.. לפעמים אני לא רואה את עצמי עדין מעונינת בקשר מעבר לקשר ידידותי.. ( ולא מדובר על סקס) אבל באיש הזה.. באיש הזה יש משהוא אחר.. המתח המיני באויר.. מצד שלישי גם הלבד הזה , הלבד הזה מחפש גם קשר .. כי לא טוב " היות האדם לבדו" אתם בוודאי מכירים תחושה שכזו לפעמים.. מצד רביעי- לא רוצה לטבוע בביצה טובענית.. ואחר כך לנסות לחפש להנצל. כי זה עלול להיות מאוד מסוכן, מצד שני יכול להיות מאוד קשר יפה ביננו ומי יודע מה הלאה... ושוב לא עינין הגדרת הסטטוס נשוי כאן באישיו .. אלה מדוע מחפש הוא אותי דווקא ולא משקיע בנשואיו .. שכן ברור לי שמשהוא שם דפוק. אבל אני לא הכתובת כמובן המצחיק בכל העיניין שבעבר מאוד לא רציתי בגלל העובדה שהוא נשוי. היום המצב שונה.. כי הזמן אולי עשה את שלו.. אני די מבולבלת אולי צריך לעשות באמת חושבים כי אני צריכה לשים בצד רצונות שלי כי עלולה אני להסתבך ולהרוס זוגיות . ואנני רוצה בזה. ואפשר להיות אנוכית: ולאמר מה כפת לי בעצם .. זה הוא שרוצה.. בטוחה אני כי אני יעשה חושבים על מנת לא לפגוע ברגשות אחרים ולא להכניס את עצמי למים עמוקים מידיי אני חושבת שאני ארגיש מאוד מאוד לא טוב בקשר עם נשוי..

את מקסימה

כי את יכולה לקטוף אותו ולסכן אותו ואתך ולהכנס למערבולת כי את לבד ורוצה בחום ולמרות הכל את כל כך צודקת.עלינו לתת כתף לבנות מיננו ולא לאמלל אותן מי כמונו יודעות טעם בגידת הבעל בכל מיני צורות למה שנשתף פעולה איתו ולא נגן על אשתו וילדיו בודאי?

"נגן על אשתו וילדיו"?

סליחה שמתפרצת לדלת פתוחה... השיקול של "הגנה" על אשתו וילדיו הוא לטעמי בכלל לא שיקול.. אם מישהו אמור בכלל, ואני אומרת "צריך" בהסתייגות, "לשמור" עליהם זה הם עצמם ואולי גם הוא.. הרי אם זו לא תהיה אנג'ל זו עשויה להיות בעוד תקופה מישהי אחרת..ומן הסתם יש שם מקום לברר מדוע הוא נמשך אליה על אף היותו נשוי. יחד עם זאת זו לא הנקודה. ה""שמירה" על אשתו וילדיו אינה שיקול במערכת השיקולים של למה בכלל להכנס למערכת יחסים שכזו. מי שמעניינת אותך בכל השיקולים הללו זו את עצמך. מהם הצרכים שלך, האם הכמיהה לחיבוק תבוא על סיפוקה בקשר הבנוי מסודות, מהסתרות ומחיבוקים אקראיים .. האם יש איזה שהוא סיכוי ש את תיפגעי מה-אין שבקשר יותר מאשר ה-יש שבו והאם את מסוגלת להציב לעצמך גבולות ולא לחרוג מהם.. כמו להתאהב בו למשל, עד כלות, ואולי לרצות יותר ממה שקשר מסוג זה מסוגל לספק. יכולה כמובן להיות האפשרות שאת מעוניינת בקשר מסוג זה דווקא בגלל היותו נשוי כי אז זה מתאים אולי לצרכים שלך כרגע, להתמודדות עם זוגיות שאיננה בעצם זוגיות בכלל.. אולי כדאי לברר את כל המקומות הללו וכשתהיינה תובנות, להחליט מה עושים.. כי לפעמים זה כואב פתאום. מאד. עוברת ושבה Never say never

angel151

New member
../images/Emo13.gifכרגע נזהרת מלהתאהב

כולכם צודקים לכן אני נזהרת מלעבור להילוך גבוה יותר אלה נשארת בהילוך איטי... אין לבחור עדין ילדים הוא נשוי שנתיים ידוע לי ויש בו הרבה הרבה דברים לספר לי ( כביכול בטן מלאה) רק שאני , אני לא אפשרתי לפתוח הדלת אליו. והוא מחפש וכל כך רוצה ואני בדילמה אחת גדולה. לא רוצה לטעות, לא רוצה לגרום למפח נפש ולא ליסורי מצפון. מצד שני כפי שאמרה עוברת ושבה אולי לצרכים שלי כרגע זה מאוד מתאים לי.. אבל שוב אצטרך לחשוב על המחיר שאולי אצטרך לשלם.

blonda3

New member
ענת../images/Emo18.gif

טוב שאת מודעת לבעייתיות שקיימת בעובדה שהוא נשוי. זה שיש ביניכם משיכה לא קשור בהכרח למה שקורה אצלו בבית עם אשתו. יכול להיות שטוב להם ויכול להיות שלא. אם טוב להם אז מה שיש לו איתך זאת משיכה ,ואולי הוא מחפש ריגושים-יש כאלו. זה הכי טבעי שזה קורה לכם בעבודה, אבל הבעייה היא-שאם נניח בתאוריה שיקרה ביניכם משהו, וזה לא יהיה מוצלח,או שיהיה מוצלח אבל מישהו מכם יתחרט ולא ירצה להמשיך, אז מה שיקרה לאחר מכן-שלא תוכלו להמשיך לעבוד ביחד, ואז עלול להיווצר מתח שלילי....במקום העבודה-שמאד חשוב לך היום. לכן-לדעתי-זה צריך להיות ה-שיקול שלך היום, ולא-האם הוא נשוי ומה יש לו שם בבית. יכול להיות שיש לשניכם צורך לפרוק את המתח המיני שהצטבר אצלכם במשך תקופה ארוכה, ואולי זה יכול היה להסתכם בסטוץ אחד וגמרנו, אבל-אי אפשר לדעת.וגם סטוץ לא תמיד מתאים לכל אחד ואחת, ואי אפשר לדעת מה יקרה לאחר מכן. לדעתי-אולי כדאי שתדברי איתו על הנושא בצורה גלויה, תפתחי הכל על השולחן ותמוססי את המתח שביניכם?

angel151

New member
../images/Emo51.gifבלונדוש ../images/Emo127.gif

אקח זאת גם ובעיקר בגלל זה מקום עבודתי ואנחנו עובדים בצוות שם.

michaly44

New member
רומן עם גבר נשוי?

ענת....לא להכניס את עצמך למיטה חולה. אני הפסדתי עבודה טובה בגלל הקטע הזה. רצה רומן..לא עסקים. אמרתי תודה. לא תודה. והם..הגברים הבוגדניים ירככו אותך במילים יפות שהנשמה שלך זקוקה להם. יגלו את נקודת התורפה שלך. אל תתני לזה לקרות. תעמידי אותו במקום. והמשיכי הלאה.

רות 2

New member
אני אף פעם לא אצליח להבין

אישה שמסתפקת בשאריות של אישה אחרת....

blonda3

New member
../images/Emo3.gifשאריות....

לפעמים האשה הרשמית היא זאת שמקבלת את השאריות.....
הכל תלוי בטיב המילוי....

s h o o s h a

New member
התפרצות מבורכת

מסכימה עם כל מה שכתבת ותיארת למעט הנקודה שעוסקת בגבולות אנחנו בהחלט יכולים להציב אותם[גבולות] (לא להתאב, לא לרצות יותר וכו' וכו') אבל ... אין בעולם מי שיבטיח שגם נעמוד בהבטחות האלו. ואם לא יכולים להבטיח שנקָיֵים, בל נבטיח לעצמנו מראש שום הבטחה. קשר עם גבר נשוי? כי טוב לך כרגע, מתאים, what ever, לכי על זה וקחי בחשבון את כל מה שיכול להשתמע מקשר כזה. רק דבר אחד - אל תשקרי לעצמך ואת עצמך. ועוד דבר - אם החלטת "ללכת על זה" תהני לך ותפיקי מהקשר את המיטב שבו. לא הכמות קובעת אלא האיכות. בהצלחה לך בכל בחירה והחלטה

למעלה