תשומת לב כולם.......................

aשרון

New member
תשומת לב כולם.......................

שלום לכולם, שמי שרון מוותיקי צופי סטארגייט בישראל ומוותיקי הפורם כאן בתפוז, אני ועוד הרבה חבר'ה סחבו את הפורום כדי שלא ייסגר בשנותיו הראשונות . לא ממש הלכתי תמיד נכנסתי לבדק מה קורה ומה חדש פשוט המעטתי את הודעותיי ותגובותיי בפורום . ולמה אני כותב את כל זה, ובכן אני חושב שהגיע הזמן להוריד את הכפפה אחת ולתמיד ולהחזיר את סטארגייט אטלנטיס לשידור. לפניכם מובא הנוסח הכמעט סופי של מכתב עצומה עליו יהיו חתומים כל חברי הפורום ומעריצי הסדרה בארץ, אני רוצה להתייעץ איתכם בנוגע לנוסח ואם לדעתכם צריך להוסיף או להוריד דברים. כשאגיע לנוסח הסופי אעלה אותו לפורם ואצרף אליו טופס חתימה על העצומה לשידור הסדרה בארץ . כוונתי לשלוח את העצומה לחברת הלווין YES שלדעתי הם נמצאים בתקופת קנייה עכשיו לקראת הקיץ הבא , אני חושב . בבקשה תתייחסו לעניין ברצינות ותנו לי את חוות דעתכם הרצינית ביותר . בתודה רבה, שרון
נ.ב : אם תרצו אתם יכולים לפנות אליי גם במסרים.

הרעיון יפה ומבורך.. אבל למה ללכת ל"יס"?

סטארגייט עכשיו משודרת ב AXN ב"הוט" ויש תכנון שהם ישדרו את כל הסדרה במלואה.. (לפי הפרסומים שלהם) אנחנו לא ידועים אם הם מתכננים להביא את אטלנטיס. נניח שהם רוצים להביא את אטלנטיס... יש מצב שהם יביאו את זה בהקבלה לסטארגייט, בעונות המתאימות (יעני, מתחילת עונה 8 של ס"ג-1)... רק שהם לא מספרים לנו את זה וזה יכול להיות כי: 1. הם לא קנו עדיין (יש להם זמן, זה בסדר) 2. הם רוצים לשמור את זה בהפתעה אם כבר, אני מציעה שנפנה ל AXN ונשאל אותם (במרוכז או בנפרד כל אחד ואחד) אם הם בכלל מתכננים להביא את אטלנטיס.. אם הם לא מתכננים על זה, אז או שנדרבן אותם, או שבאמת נפתח עצומה ל"יס (או שהיא לא חייבת להיות מכוונת רק לגוף אחד.. זו יכולה להיות עצומה שתראה שיש רצון בסדרה בארץ ולשלוח לכל מקום אפשרי) my two cents....

shaul337

New member
בדיוק להיפך

למה שלהוט יהיה מונופול על סטארגייט? אם יס יתחילו לשדר את אטלנטיס, תהיה תחרות. תחרות טובה לצרכן. אם תהיה תחרות, אף חברה לא תעיז פתאום לחזור ארבע עונות אחורה ולהכריח אנשים לחכות שלושה חודשים כדי לראות את ההמשך.

a4a4a4a4

New member
או ש...

נמשיך לפנות לדודה... ולא נצטרך להתחנן לכל מיני חברות שעושות לנו טובה...אחרי שאנו משלמים להם יותר מ-200 ש"ח לחודש !! ולמי שנגד הדודה, שיחשוב שוב.. למה צריך להתחנן בשביל לקבל משהו מימשהו שגם ככה מקבל ממני המון כסף..? או בעצם... למה להם להביא את זה עם ככה אנחנו כבר משלמים להם...?

כן, אבל שם...

אצל הדודה, אין כתוביות (וזה חשוב פה להרבה אנשים) וגם לא כל אחד יכול לפנות אליה.... (מכל מיני סיבות/מוגבלויות)

ARIS BOCH

New member
נכון, אבל בגלל זה אנחנו מתרגמים בעצמנו...

ויש כתוביות באתרים המתאימים והמבין יבין.

a4a4a4a4

New member
לא ענית לי לנקודה ש...

חברה לה אתה משלם כסף... בעצם לא מוכנה לתת לך שרות שאתה זקוקה לו (לא שיש כאן מכורים או משהו...) אני עובד עם HOT כרגע ומאוד נהנה מAXN...אבל גם מאוכזב מההפסקה הכפויה...של השידור... עם YES יחליטו לשדר את שאר העונות... לא נראה לי שאני יעבור בגלל זה... אם כבר לשכנע ערוץ לקנות... נדרש ערוץ שעובד בשני החברות כלומר....ערוץ 10 או משהו כזה..

ilovenewyork

New member
מי משלם 200 ש"ח ??

אל תשכחו ש AXN נמצאת בחבילת הבסיס האנלוגית !!! אני חושב שדנו בנושא רבות והעניין נלעס ואשנים צריכים להשלים עם העובדות הבאת AXN הוא הערוץ בעל זכויות השידור של סטארגייט SG-1 עונות 1 - 10 כולל AXN משודרת בהוט AXN משדרת כאעט את עונות 1 - 4 שוב בשעה חדשה ואת עונה 10 בסוף השבוע נ ק ו ד ה .

a4a4a4a4

New member
אנלוגי...? המערכת סאונד שלי דורשת דיגיטלי...

חוץ מזה כמה משלמים לאנלוגי ? ועדיין חבל שהם לא ממשיכים לשדר את העונה ה5... אל תשכחו ש AXN נמצאת בחבילת הבסיס האנלוגית !!! אני חושב שדנו בנושא רבות והעניין נלעס ואשנים צריכים להשלים עם העובדות הבאת AXN הוא הערוץ בעל זכויות השידור של סטארגייט SG-1 עונות 1 - 10 כולל AXN משודרת בהוט AXN משדרת כאעט את עונות 1 - 4 שוב בשעה חדשה ואת עונה 10 בסוף השבוע נ ק ו ד ה .

ilovenewyork

New member
הכוונה שלי היא שהערוץ אינו ערוץ שמשלמים עליו

מעבר לבסיס אל הוא חלק מהבסיס

kinspirit

New member
חבר'ה די. מספיק.

זהו השלב להעביר דיון שכזה למסרים אישיים.

n o g a m o o n

New member
תגובה קצרה ברשותכם ../images/Emo13.gif

הכוונה היא שערוץ AXN הוא לא ערוץ שצריך לפתוח במיוחד ולשלם עליו במיוחד כדי לראות אותו כמו ערוצי תוכן אחרים. הוא נכלל בחבילת הבסיס , שמכילה גם את ערוץ 10 , 22 ועוד ומשודרת גם לאלה שיש להם ממיר אנלוגי (כמוני) ולא רק לבעלי ממיר דיגיטלי.

Ashrak

New member
לא נכון.

דודה אסתר מוציאה כתובית באנגלית יומיים אחרי שפרק משודר, ולדודה טובה או לדוד אשר יש אוסף של כל כתוביות העונות הקודמות, חלקן אפילו בעברית. דודה טובה גם מוציאה בעברית לסדרות חדשות כשבוע אחרי השידור. (נ.ב. כמובן שכל מה שכתבתי נועד למי שגר בחו"ל וצופה בסדרה באופן חוקי לחלוטין, אבל אחרי שהוא מקליט הוא רוצה לצפות עם כתוביות. כמובן. אז המידע שכתבתי חוקי לחלוטין ואין סיבה לצנזר)

למעלה