12
י יאקומו New member 13/7/03 #33 ../images/Emo12.gifבאמת? אני כנראה ממש מבולבלת... (יותר מדי זמן מול מסך המחשב ) אז בערך כשאני אהיה יותר "צלולה" אני אמשיך.
../images/Emo12.gifבאמת? אני כנראה ממש מבולבלת... (יותר מדי זמן מול מסך המחשב ) אז בערך כשאני אהיה יותר "צלולה" אני אמשיך.
י יאקומו New member 13/7/03 #37 טוב, אני אמשיך עכשיו! וראיתי איזו תמונה שמתי 3 פעמים... (תודה שאמרת לי יובל, אם לא הייתי שמה אותה עכשיו 4...) הבן של יולי וטראנקס מדרגון בול!
טוב, אני אמשיך עכשיו! וראיתי איזו תמונה שמתי 3 פעמים... (תודה שאמרת לי יובל, אם לא הייתי שמה אותה עכשיו 4...) הבן של יולי וטראנקס מדרגון בול!
י יאקומו New member 13/7/03 #38 ועוד אחד... עוד דמות מדרגון בול (סאיימן אם אני לא טועה, לייט וומן תוכלי לתקן אותי?) ואנג'מון
י יאקומו New member 13/7/03 #40 ...........(בלה בלה)............ טאי ועוד איזושהי דמות לא מזוהה, גם לו יש משקפת!! ^^
י יאקומו New member 13/7/03 #41 ,,,,,,,,,,(בלה בלה),,,,,,,,,, גנבתי את הרעיון של ליסטה עם הפסיקים... חיחיחי...) ילי וטראנקס הבוגר מדרגון בול... הם לא ממש דומים...
,,,,,,,,,,(בלה בלה),,,,,,,,,, גנבתי את הרעיון של ליסטה עם הפסיקים... חיחיחי...) ילי וטראנקס הבוגר מדרגון בול... הם לא ממש דומים...