תשובת בדיקת זרע שניה

יולי 154

New member
תשובת בדיקת זרע שניה

קיבלתי עכשיו תשובת בדיקת זרע, פעם שניה שעשינו כי הקודמת היתה על הפנים, הפעם עשינו באיכילוב. יש שיפור בבדיקה אבל עדיין לא מדהים: צורות תקינות: פעם שעברה היה 1%, עכשיו יש 12% כשהנורמה זה מעל 14% תנועה- לא מדהים:36% בתנועה וגם דרגת התנועה: 1-3 שזה בינוני ריכוז : יש 15 מליון במ"ל כשהנורמה היא מעל 20 מליון, בפעם שעברה יצא 13 מליון. כנראה שנצטרך גם הפעם השבחה והזרעה עם נתונים כאלה. לא יודעת מה קרה לזרע של בעלי, זה זרע שהצליח להכניס אותי להריון 3 פעמים ודי בקלות, משהו השתנה ולא יודעת מה. מקווה שהזרעות יכולות לפתור בעיות כאלה.

פינקי33

New member
האמת שבאמת מוזר... אבל יש כל

כך הרבה גורמים שמשפיעים על הזרע כמו חום,פיח ברחובות, עשן, סיגריות, תזונה, מתח, ועוד ועוד.... כך ש... כנראה שלא לעולם חוסן.... WELCOME TO THE CLUB....

יולי 154

New member
אפשר לעשות משהו לשיפור הזרע?

מה אפשר לעשות כדי לשפר איכות זרע? מה יכול לגרום לירידה שלו? האם דיאטה של אטקינס יכולה לגרום (ללא פחמימות)? יש פתרונות מעבר להזרעות? איזה? צריך לעשות עוד בדיקות?

נועה 35

New member
האם נבדקתם אצל אורולוג?

פגיעה באיכות הזרע יכולה להיגרם מוריקוצלה, התרחבות של ורידים באזור האשכים. למצב זה ישנן שתי פרוצדורות - ניתוח וצינתור. פעולות אלו שנויות במחלוקת, ישנם רופאים שמתנגדים וישנם כאלו שתומכים בכל לב. בכל אופן זה לא עוזר לכולם, אבל חלק מהזוגות משיגים הריונות ספונטאניים. ישנם מצבים אחרים, בהם ישנו שיבוש בפעילות ההורמונלית, במקרה זה מקבל בן הזוג הורמונים מתאימים. ויטמינים, כמו ליקופן או ויטמין E אמורים גם הם לסייע בהשבחת הזרע, אם כי אין כיום עבודות מדעיות משמעיות התומכות בטענה זו. בכל אופן, כדאי שבן זוגך יבדק אצל אורולוג, עדיף, אולי, כזה המתמחה בפריון הגבר, בכדי לקבל תמונה מלאה יותר על הגורמים בפגיעה בזרע.

יולי 154

New member
אני מחפשת אורולוג

בעלי בקופת חולים לאומית, אני מחפשת אורולוג טוב אם מישהי מכירה. אם לא נמצא בקופה, נלך למישהו טוב פרטי. המלצות בבקשה!

למעלה